​Promen REDUCERE 13%
Detalii
Servetele umede impotriva ejacularii Tianli REDUCERE 11%
Detalii
Potent Plus 15 pastile REDUCERE 10%
83,25 lei 75,00 lei
Detalii
Natural Potent Tian Li – 6 fiole REDUCERE 6%
Detalii

Mituri despre Sex care merita uitate - Marimea Conteaza?

01/27/2022
de catre dr Tianli Natural Potent
Mituri despre Se

Se credea cândva că un măr consumat la culcare ajuta sănătatea, ca tuturor femeilor trebuie să le placă rozul și că muștele se înmulțesc din murdărie. Au existat, de asemenea, multe mituri despre sex în care se credea cândva. Și unii încă mai cred...

Cuprins

Mit: Mărimea contează

Mit: Trebuie sa avem orgasme simultane...

Mit: Femeile trebuie sa aibe orgasm vaginal..

Mit: Bărbaților le place diversitatea, iar femeile vor stabilitate

Mit: Sexul nu necesită muncă

Nu-mi plac adevărurile 100%. Sunt imediat tentat să găsesc dovezi că nu toată lumea este așa cum se crede în mod obișnuit. În sex, acest principiu funcționează chiar mai mult decât în ​​alte domenii ale vieții, deoarece multe dintre convingerile noastre despre el se bazează pe cultură, prezumții proprii și pareri ale altor persoane. Vă prezint 5 mituri despre sex, care nu au o bază reală!

Mit: Mărimea contează

Puțini oameni par să fie interesați de aceasta zicala ca "marimea conteaza", extrasa de te miri unde. Satisfacția sexuală are mai mult de-a face cu aspectele psihologice, intimitatea și comunicarea decât cu forma și dimensiunea organelor genitale. În plus, modelele porno alimentează această credință.

Pentru unii, stima de sine va fi o problemă. Lipsa unei corelații dovedite între dimensiunea penisului și satisfacția relației cu sexul ne face să credem că, în loc să ne îngrijorăm, este mai bine să antrenăm și să îmbogățim tehnicile pe care le folosim în pat.

Pe de altă parte, dacă partenerul dumneavoastra nu se simte confortabil cu dimensiunea penisului său, încercati să-l susțineți și sa treceți impreuna peste acest stadiu.

Mit: Trebuie sa avem orgasme simultane...

Când aud că orgasmele simultane sunt dovada că acel cuplu este „armonios în pat”, imi vine să țip. În primul rând, oamenii fac sex pentru o mulțime de lucruri în afară de orgasm. A pune problema în așa fel încât doar orgasmul conteaza, este total gresit!

Femeile și bărbații sunt diferiti si ajug foarte greu in acelasi timp la stadiul de excitare maximă. De asemenea pot reacționa diferit la mângâieri sau penetrare și pot ajunge la orgasm în momente diferite sau nu. 

Viața sexuală este influentată de stilul nostru de viață, vârsta și starea de sănătate. Să-ți bazezi întreaga experiență sexuală pe orgasm este un mit. 

Orgasmele simultane se întâmplă uneori, dar sa-ti faci fericirea să depindă de ele este o pierdere de timp.

Mit: Femeile trebuie sa aibe orgasm vaginal..

La baza acestui mit se află o moștenire a tezei lui Freud, care a spus odată că femeile mature ating orgasmul prin penetrare, în timp ce dacă ating orgasmul prin stimularea clitorisului, sunt imature. Freud a murit, dar aceasta teorie a ramas in picioare.

Dovezile științifice arată că aproximativ 75 la sută dintre femei au nevoie de stimularea clitorisului pentru a avea orgasm. Cel mult 25 la sută dintre femei ating orgasmul prin penetrare.

Tot mai multi barbati cred că sexul de succes este cel care se termină cu un orgasm vaginal.

Mit: Bărbaților le place diversitatea, iar femeile vor stabilitate

Hopa! Mai sunt acele basme Disney? Pentru că până și fabrica de mituri americane a arătat recent modele alternative de realitate. Că bărbaților le pasă doar de sex, este doar o zicala.

Într-adevăr, din punct de vedere evolutiv, un bărbat poate „a avea mai mulți copii” decât o femeie, deoarece produce mai multă spermă și nu trece prin durerile nasterii. Dar lumea în care trăim nu este o peșteră neolitică, ci un amestec cultural care include totul, de la religie la istorie la politică. Vezi care sunt cele 10 sfaturi pentru cresterea libidoului la barbati!

Mit: Sexul nu necesită muncă

Credem că iarba crește de la sine iar sexul bun se întâmplă pur și simplu. Nici nu are rost să vorbim. 

Sexul, mai mult decât orice activitate umană, necesită învățare, dezvoltare și atenție. Ne naștem sexuali, dar pentru a ne maturiza pe deplin avem nevoie de multe condiții favorabile, îngrijire, sprijin, modele bune. Foarte rar primim toate acestea. 

Foarte rar avem parte ca adulti de relații sexuale minunate. De cele mai multe ori trebuie să depunem efor pentru o partida se sex reusita.

Pentru o relație sexuală reusita, avem nevoie de răbdare, angajament și dorința.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua