Natural Potent, 6 fiole - Disfunctii sexuale

REDUCERE 6%
Natural Potent Tian Li – 6 fiole
Pret vechi: 101,00 lei  
95,00 lei
Discount: 6,00 lei (6%)
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 2+ 5+
Pret 94,00 lei 92,00 lei

Natural Potent | Disfunctii sexuale, potenta maxima

Natural Potent este un supliment alimentar ce are in formula sa extracte pe baza de plante, care actioneaza in mod benefic asupra problemelor barbatesti.

Acesta se gaseste sub forma de fiola si este potrivit pentru orice barbat, indiferent de varsta.

Suplimentul Natural Potent 6 fiole are o reteta obtinuta din ierburi proaspete dupa un proces complex de tratare rafinare si extragere. Zecile de mii de barbati ce au incercat solutia afrodisiac Natural Potent au fost de parere ca aceasta are un efect neasteptat de bun in combaterea oboselii si pentru revigoreaza impulsul sexual.

Produsul natural denumit si tonic sexual pentru potenta Natural Potent a fost folosit iniţial in antichitate la Curtea Imperială a Chinei cu scopul de a tonifia trupul si intari spiritul. Efectul de stimulator sexual si afrodisiac al produsului Natural Potent este dovedit de catre instituţiile autorizate de cercetare chinezeşti.

Este ideal şi special conceput pentru imbunatatirea starii generale si imbunatatirea functiei sexuale.

Indicaţii: Natural Potent imbunatateste virilitatea si potenta si este un excelent afrodisiac si tonic sexual. Se foloseste pentru ameliorarea stărilor de slabiciune si de oboseala, marind vitalitatea corpului si rezistenta, utilizat cu precadere pentru impotenţă sexuală, ţiuit în urechi, scăderea libidoului, încăruntire prematură, insomnii.

Compoziţia produsului Natural Potent:

  • Polygonum Multiflorum, rădăcini 0,64g;
  • Epimedium Grandiflorum, părţi aeriene 0,64g;
  • Lycium Barbarum, fructe 0,64g;
  • Boschniakia Rossica, părţi aeriene 0,32g;
  • Hypoxis Minor, părţi aeriene 0,32g;
  • Damnacanthus Indicus, rizomi 0,32g;
  • Eleutherococcus Senticosus, rădăcini 0,12g;
  • apă 4,8g;
  • sucroză 2,2g.

Institutiile de cercetare autorizate au certificat faptul ca Ginsengul siberian si Iarba Tapului parti aeriene din compozitia produsului, sunt beneficie pentru potenta.

Mod de administrare: Se consuma o fiolă de 10ml cu 45 - 60 min inainte de actul sexual.

Pentru intretinerea sanatatii si pentru rezultate deosebite in viata sexuala este recomandata o fiola pe zi. Pentru un tratament de potenta complet se recomanda 16 fiole de Natural Potent. 

1 fiola Natural Potent este suficienta pentru performante sexuale de invidiat!

De asemenea, produsul ajuta in combaterea starilor de oboseala, imbunatatirea functiei sexuale si revigorarea rapida a impulsului sexual. Reteta acestui produs ideal pentru potenta a fost folosita initial la curtea imperiala a chinei, in cadrul armatei, avand scopul de a intari psihicul si fizicul soldatilor si de a ajuta la reducerea starilor de oboseala. Reteta produsului a avut mare succes astfel ca a fost preluata si folosita cu mare susces si in ziua de azi!

Contraindicaţii Natural Potent: produsul trebuie administrat cu prudenta persoanelor cu boli de inima si hipertensiune. Nu este indicat consumul de bauturi alcoolice impreuna cu Natural Potent fiole. Nu se recomandat adolescentilor. Produsul pentru potenta se poate administra pe o perioada lunga fara efecte secundare.

Dupa administrarea de pastile potenta Natural Potent, contactul sexual se prelungeste si se recomanda un consum suplimentar de lichide, proteine si carbohidrati.

Producator: National Health Products.

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat