Magiun Afrodisiac, 240g REDUCERE 22%
Detalii
tianli REDUCERE 14%
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii

Prostata si potenta - prostatita si erectia slaba

02/24/2021
de catre dr Tianli Natural Potent
prostata-si-potenta

Cautati informatii despre prostata si potenta? Cum sa vindeci inflamatia pentru a te bucura din nou de sex?

Prostata sau glanda prostatică masculină poate fi o sursă de probleme sexuale. Inflamația prostatei cauzează adesea scăderea dorintei sexuale și disfuncție erectilă. Cum poate fi tratată inflamația prostatei pentru a vă bucura din nou de sex fără restricții?

Ce este prostata?

Prostata, de asemenea, cunoscuta si sub numele de glanda prostatica, este un organ de marimea unei castane, care formează sistemul reproducator masculin. Sarcina sa principală este aceea de a produce un lichid special care face parte din materialul seminal.  

Se află localizata în pelvis, direct sub vezică, iar uretra trece prin centrul său. Prin urmare, hiperplazia de prostată, care la majoritatea bărbaților începe după vârsta de 40 de ani, afectează funcția de urinare, poate duce la stagnarea urinei și inflamații asociate acesteia.

Cum afecteaza prostata potența?

Există, de asemenea, o relație strânsă între prostată și potență. Factorii care vă pot afecta în mod direct dorința sexuală și capacitatea de a obține o erecție sunt:

 • hipertrofia de prostată - aproximativ 10% dintre bărbații de 40 de ani și 90% dintre cei de 80 de ani sunt afectați de această problemă;
 • inflamația prostatei care tinde să devină cronică, durând luni, ani și chiar toata viața;
 • tumori de prostată - și operații de îndepărtare a acestora, uneori împreună cu întreaga glandă, ceea ce duce la o scădere semnificativă a libidoului și la o modificare a structurilor penisului.

Prostatita

Prostatita este o boală ai cărei factori includ:

 • infecție cu bacterii Gram negative, incluzând în principal: Escherichia coli (aproximativ 60-80% din cazurile înregistrate), Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella, Serratia și Enerobacter  (aproximativ 15%);
 • infecții cu bacterii Gram pozitive precum: Enterococcus (5-15%), Corynobacterium.

În plus, culturile colectate de la persoanele bolnave relevă prezenta și altor microorganisme al căror rol în procesul de dezvoltare a inflamației nu este pe deplin înțeles (în principal Chlamydia trachomatis). Oamenii de știință cred că agenții patogeni intră cel mai adesea în prostată prin uretra, dar și atunci când apare inflamația cronică în tractul genital al unui partener sexual.

Simptomele prostatitei

Simptomele prostatitei sunt:

 • durere peste simfiza pubiană,
 • durere perineală în poziție șezută,
 • dureri testiculare care radiază până la coapse,
 • durere în regiunea lombara,
 • senzație de arsură în uretra
 • durere resimțită în timpul ejaculării,
 • sânge în spermă
 • presiune crescută asupra vezicii urinare.

Pentru mulți oameni, inflamația prostatei influenteaza calitatea vieții sexuale.

Erectia slaba si prostatita

Una dintre cele mai frecvent raportate consecințe ale prostatitei este erecția slabă. Aceasta este o consecință a tulburărilor funcționale și fiziologice, precum și a tulburărilor mentale, care reduc puternic dorința sexuală. Surse științifice indică faptul că până la 65% dintre pacienții care suferă de prostatită suferă si de depresie, probleme cu somnul și au funcția  sexuală scăzută.

Problemele intime într-o astfel de situație sunt adesea legate de o scădere generală a interesului pentru sex, stare de rău și iritații cauzate de durere, precum și o senzatie de rușine, mai ales dacă lichidul eliberat în timpul ejaculării are o culoare schimbată sau un miros neplăcut. Cu atât mai mult, încât fără consult medical simptomele problemelor de prostată pot fi ușor confundate cu simptomele bolilor venerice sau ale infecții ale tractului urinar.

Cum se tratează prostata pentru a îmbunătăți erecția?

Pentru a îmbunătăți erecția, prostata trebuie tratată. Este una dintre acele situații în care tratamentul primar al tulburărilor de potență este reprezentat de terapia bolilor primare. Tratamentul principal este reprezentat de terapia cu antibiotice, care aduce beneficii măsurabile și permite ameliorarea sau inversarea completă a simptomelor. Medicamentele principale sunt fluorochinolonele, adică agenții chimioterapeutici moderni, printre care ciprofloxacina este cea mai eficientă. De asemenea puteti folosi si pastile pentru potenta daca problemele sunt doar trecatoare.

Opțional, se administrează și levofloxacină. Alte tratamente alternative cu eficacitate diferită implică utilizarea unor agenți precum alfa-blocanți și agenți pe bază de extract natural de palmier Serenoa repens. Cu toate acestea, antiinflamatoarele nesteroidiene nu sunt utilizate. Deoarece prostatita este adesea însoțită de tulburări în sfera psihosexuală, mulți medici recomandă utilizarea simultană a antidepresivelor triciclice. În unele cazuri, pacienților li se prescriu și medicamente care relaxează mușchii.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua