Despre noi

Prezenta pe piata interna inca din 2002, societatea Sam Distribution SRL s-a remarcat rapid prin dorinta de a oferi o gama larga si variata de produse naturiste si tratamente naturiste la preturi competitive, care sa acopere necesitatile intregii familii. Ne gasiti in cel doua magazine unde echipa noastra specializata si cu experienta va ofera recomandari si sfaturi profesioniste.

Misiunea noastra este de a aduce in prim plan metode de tratament ce au la baza produse naturiste de cea mai inalta calitate prin care va ajutam sa mentineti starea de sanatate a intregii familii.

Din dorinta de a promova clientilor de pretutindeni un stil de viata sanatos, precum si celor carora timpul nu le permite sa ne viziteze magazinul din Bucuresti, am hotarat sa venim in intampinarea nevoilor dvs prin site-ul www.Tianli-NaturalPotent.ro, magazinul nostru online, ce va pune la dispozitie gama variata de produse si tratamente naturiste, la preturi foarte accesibile.

Prin intermediul site-lui www.Tianli-NaturalPotent.ro oferim clientilor nostrii un mod adecvat de a se informa despre produsele naturiste si beneficiile utilizarii accestora acestora pe termen lung si totodata sa le furnizam acces la consultanta specializata.

Prin facilitatile oferite de catre magazinele noastre online www.Tianli-NaturalPotent.ro sau www.samdistribution.ro, oferim o alternativa comoda si foarte rapida de comanda a produselor, accesibila atat persoanelor foarte ocupate, cat si persoanelor care nu locuiesc in mediul urban.

Portofoliul magazinului nostru Tianli-NaturalPotent.ro cuprinde diverse categorii de produse: cosmetice si dermocosmetice, proteine si suplimente, produse naturiste, produse pentru slabire, Dieta si Wellness, produse pentru mamici, copii si bebelusi, Vitamine, minerale, produse pentru stimulare si viata sexuala, dispozitive medicale, produse pentru incontinenta, cadouri pentru cei dragi.

O sectiune aparte o reprezinte produsele pentru potenta si disfunctii sexuale. Sam Distribution SRL va ofera o gama variata de produse pentru potenta: Tianli, Natural Potent, Tribulu Terrestris, Maraton Forte, Tianli tablete x 8, OTO Putere Masculina, PRO V - pastile potenta, TOOT UP tablete, Tianli Ultra Power pastille, produse pe care le puteti comanda direct din magazinul online.