Afrodisiace

Magiun Afrodisiac, 240g REDUCERE 26%
145,00 lei 108,00 lei
Detalii
L-arginina si Tribulus Terrestris REDUCERE 29%
Detalii
Laptisor de matca liofilizat REDUCERE 10%
Detalii
Telina, 30 capsule, Pro Natura REDUCERE 19%
Detalii
​Branca Marelui Urs 60 capsule Herbagetica. REDUCERE 11%
Detalii
Detalii
Maca REDUCERE 13%
Detalii
Tribulus terrestris, 30 capsule, Pro Natura REDUCERE 23%
Detalii
Ginseng, 30 capsule, Alevia (1+1 GRATIS) REDUCERE 17%
Detalii

Comanda afrodisiace, la cele mai bune preturi online!

Dorința de a face sex este primul pas către orgasm. Dar ce ai de făcut dacă libidoul tău este încă scăzut și partenera nu te excită? Te poți ajuta cu afrodisiace sub forma de suplimente sau naturale disponibile în fiecare bucătărie, care îți vor crește dorința de sex și îți vor crește șansele de orgasm.

O scădere a libidoului poate înrăutăți semnificativ calitatea vieții sexuale. Afrodisiacele sunt substanțe pe care natura le-a înzestrat cu capacitatea de a stimula hormonii sexuali. 

Cum actioneaza suplimentele afrodisiace?

Compușii conținuti de afrodisiace stimulează funcția sexuală prin afectarea receptorilor tactili, stimulând centrul erectil din măduva spinării și activitatea gonadelor. În plus, au capacitatea de a crește aportul de sânge catre organele genitale, precum și sensibilitatea  la stimulii erotici. Afrodisiacele - în principal cele clasificate drept adaptogene, reduc și stresul, care este una dintre cele mai frecvente cauze ale tulburărilor de libido în zilele noastre.

Afrodisiacele naturale pentru bărbați care pot fi comandate din farmacia noastra sunt: țelină, ginseng sau maca de la branduri precum Pro Natura sau Cosmopharm. Pe langa acestea puteti folosi si extract de lemn de santal, cuișoare, vanilie, scorţişoară si nucşoară.