Spray potenta

Spray-uri pentru potenta, ejaculare precoce, anti ejaculare - Comanda acum

Spray-urile pentru potenta sunt o alternativă excelentă la pastilele populare. Față de acestea din urmă, spray-urile pentru erecție funcționează mai rapid și în plus, au și avantaje suplimentare pe care alte tipuri de produse nu le au. Un spray anti ejaculare precoce, poate fi achizitionat online sau din farmacie fără prescripție medicală si este dedicat tratamentului ejaculării precoce.

Cu toate acestea, este important să alegem produsul potrivit, adaptat nevoilor noastre. De asemenea, trebuie să decidem dacă avem nevoie de un spray pentru potenta care întărește, prelungește erecția, sau poate un produs care combină ambele caracteristici.

Diferenta dintre ejaculare precoce si disfunctia erectila

Ejacularea precoce este uneori confundată cu disfuncția erectilă. Acestea sunt două afecțiuni diferite.

  • În cazul ejaculării precoce, erecția are loc în mod normal, dar ejacularea are loc prea devreme, uneori chiar înainte de a se produce penetrarea. Ejacularea precoce poate apărea încă din adolescență, de la prima experiență sexuală.
  • Disfuncția erectilă este o afectiune care nu are nimic de-a face cu controlul ejaculării și este mai frecventă la bărbații în vârstă.

Beneficiile unui spray de potenta:

  • Produsele de potență sub formă de spray au o acțiunea foarte rapidă. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că spray-ul de potență este aplicat direct pe penis, iar substanțele active pătrund rapid în vasele de sânge și celulele musculare.
  • Spray-ul de potență prelungește și durata actului sexual, datorită stimulării nervilor penisului.
  • Prelungirea duratei unei erecții nu reduce în niciun fel senzațiile, dimpotrivă.

Scopul unui spray potenta este în primul rând de a îmbunătăți calitatea erecției și de a prelungi durata acesteia. Pe de alta parte scopul unui spray anti ejaculare este să prelungească durata actului sexual. Produsele din această categorie au și un efect ușor anestezic, ceea ce ajuta în cazul problemelor cu ejacularea precoce.

Produsele pentru potenta din gama Tianli oferă rezultate vizibile în câteva minute de la aplicare si sunt mai practice decât tabletele.