5 Greseli pe care le fac Barbatii in Timpul Sexului

01/27/2022
de catre dr Tianli Natural Potent
Greseli pe care le fac Barbatii in timpul sexului

Cu toții învățăm din greșelile noastre, inclusiv atunci cand facem sex. Afla din acest articol care sunt 5 dintre cele mai des săvârșite greseli pe care bărbații la fac in pat.

Cuprins:

1. Când scopul justifică mijloacele

2. Refracția prematură

3. Analistul observator

4. Manualul de instrucțiuni al femeii

5. Masculinitatea excesiva 

Pentru a face un sex bun si satisfăcător pentru ambii parteneri, evident că trebuie să știi ce să faci în pat. Dar este și mai important să știi ce să nu faci. Citiți mai departe - acesta nu este un text doar pentru bărbați!

1. Când scopul justifică mijloacele

În prezent, sexologii subliniază că pentru majoritatea femeilor satisfacția in timpul actului sexual rezultată din sentimentul de apropiere cu partenerul și din plăcerea senzuală și nu neapărat orgasmul atins în timpul actului sexual. 

Aceasta este doar o perspectivă masculină, așa că nu este de mirare daca bărbații depun eforturi pentru a-si satisface partenera cu orice pret. 

Uitati de această perspectivă! Vezi care sunt cele 5 mituri despre sex pe care le vrei uitate!

Bărbații care nu iau actul sexual orgasmic ca factor determinant al sexului de succes se eliberează de rolul de „inițiator” concentrat pe tehnici orientate spre obiectiv și se pot concentra pe ceea ce este plăcut ambelor părți.

2. Refracția prematură

După orgasm la bărbați există un așa-numit faza de refracție, adică faza de insensibilitate la stimuli sexuali, în care bărbatul nu poate obține o altă erecție și un alt orgasm. 

Refracția poate dura de la câteva minute până la câteva ore. In cazul femeilor e complet diferit. În momentul în care partenerii sunt împreună, iar actul sexual a avut deja loc, multe femei suferă de o lipsă intensă a senzațiilor asociate cu dorinta pentru actul sexual. 

Că preludiul și mângâierile senzuale sunt importante pentru femei nu este un slogan, deoarece aceasta tinde sa devina o problemă reală. Schimbarea de atitudine este benefică pentru ambele părți, deoarece vă permite să retrăiți fericirea. De aceea, este important sa apelati la tehnicile de prelungit a actului sexual. 

Un bărbat poate stăpâni aceste tehnici în cooperare cu partenera sa, dar necesită încredere și deschidere într-o relație. Plăcerea întârziată devine apoi o plăcere combinată!

3. Analistul observator

În cultura noastră, bărbații sunt considerați mai responsabili decât femeile pentru calitatea sexului. Adolescenții de sex masculin simt deja această presiune prin studierea tehnicilor sexuale în cărți și site-uri porno.

Ei dezvoltă adesea atitudinea unei persoane care controlează cursul întregii situații. Acest lucru limiteaza de multe ori partenera pentru o experiență mai deplină a sexului. Concentrati-va pe propriile experiențe sexuale, dialog si nevoile reale ale partenerei. 

Inițiativa venita din partea femeii poate ajuta relatia, așa că din nou deschiderea și încrederea devin punctul de plecare...ce pot ajuta la cresterea libidoului la barbati si a increderii in sine.

4. Manualul de instrucțiuni al femeii

Al patrulea păcat vine dintr-un simț al responsabilității. Datorită importanței excesive acordate preludiul în diverse articole si reviste, unii bărbați il abordează ca pe o schemă care urmează să garanteze succesul. Din păcate, nu funcționează așa... 

Orice parte a corpului unei femei poate fi o zonă erogenă - depinde și de situație și imaginație. 

Cea mai mare plăcere resimtita de femei se obtine prin sarutari fine, in părțile interioare ale încheieturilor și coapselor, uneori prin stimularea intensă a clitorisului, alteori stimularea lentă a centrilor senzoriali din vagin. Nu există nicio regulă. 

Și din nou revenim la deschidere și comunicare. Trebuie să întrebi, să vorbești și să asculți. Uneori cu cuvinte, alteori cu gesturi. Se merită.

5. Masculinitatea excesiva 

Sexul este un domeniu importante pe mai multe niveluri (fizic, mental, spiritual). Unii bărbați se dau ceea ce nu sunt si se comportă anormal. 

În acest fel își pierd autenticitatea, iar sexul devine o altă sarcină stresantă. Sexul trebuie sa fie o sursă de placere si bucurie. Această atitudine, desigur, se traduce în alte dimensiuni ale vieții. 

Este mai ușor pentru un bărbat care se simte apreciat de o femeie să fie autentic în pat.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua