Protectia datelor personale

Sam Distribution și-a luat angajamentul să îți respecte viața privată. Luăm în serios securitatea, protecția datelor, conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Iti păstrăm datele în siguranta. Am luat toate măsurile tehnice pentru securizarea si protejarea datelor.

  • Sugestii si idei pentru a-ți proteja si pastra datele in siguranta:
  • Utilizează parole sigure
  • Protejează-te împotriva email-urilor spam
  • Protejează-te împotriva fraudelor si verifica de 2 ori inainte de a face o plata.

Ai posibilitatea să îți exprimi acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel ca noi sa iti putem livra comanda in siguranta.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine.
Informațiile pe care le colectăm de la tine sunt in doar datele necesare pentru finalizarea comenilor online (nume, prenume, adresa, ip si numarul de telefon).  

Sam Distribution va prelucra datele tale cu caracter personal în baza următoarelor:
1. Finalizarea unei comenzi online. Acest lucru ne permite, de asemenea, să îți emitem factura în funcție de produsele pe care le-ai pus in cos. 
2. Imbunătățirea serviciilor noastre. 
3. Conformarea cu o cerință legală imperativă, ca de exemplu cerințe fiscale si contabile și fiscale.
4.Consimțământul pe care îl acorzi poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci când:
Te înregistrezi pentru un anumit produs;
Cumperi oricare dintre produsele noastre;
Te abonezi la alerte, buletine informative, sau alte oferte;
Ne contactezi prin diverse canale (telefonic mail, Facebook) , sau ne soliciți informații în legătură cu un produs din oferta;
Vizitezi sau navighezi pe site-urile noastre.
Ai acordat permisiunea partenerilor noștri comerciali, servicii curierat.
Atunci când datele tale cu caracter personal sunt publice; sau

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul tău).

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:
Numele, adresa, numărul tău de telefon fix și/sau mobil, sexul și adresa de e-mail;
Informații privind contul tău bancar, daca plata se a efectua prin OP.
Data privind adresa ta IP, codul poștal sau numele unui oraș;
Contactul tău cu noi, Live Chat, un e-mail sau un apel telefonic;
Informații privind legitimitatea accesului – cum ar fi parole, nume si adresa de email.
Preferințele tale pentru anumite produse.
Istoricul tău de navigare. Dacă ne-ai dat permisiunea, Sam Distribution colectează categoriile de site-uri web pe care ai navigat de pe mobilul, dispozitivul sau PC-ul propriu, de exemplu sport, muzică sau știri. Cu toate acestea, nu avem un istoric al site-urilor pe care navighezi, acesta fiind limitat la o scurtă perioadă de timp pentru a permite efectuarea conexiunii. 

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciului nostru
Prelucrarea comenzii tale și furnizarea produselor dorite
Pentru prelucrarea produselor pe care le-ai achiziționat de la noi, precum și pentru a te ține la curent cu evoluția comenzii tale;
Pentru a-ți furniza produse relevante.
Facturare și relații cu clienții
Pentru a factura produsele comandate sau pentru a te contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ai furnizat nu sunt corecte.
Pentru a răspunde la orice întrebare legata de produsele noastre.
Mesaje privind serviciile
 
2. Pentru îmbunătățirea serviciilor pe care ți le oferim
Îmbunătățiri privind produsele noastre
Colectăm informații anonime, fără elemente de identificare sau agregate în scopul îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim tuturor. Niciuna dintre aceste date analitice nu poate duce la identificarea ta.
 
3. Marketing și individualizarea serviciilor pe care ți le oferim
Marketing
În calitate de client al nostru, dacă ți-ai dat consimțământul, te vom ține la curent în general cu privire la noile produse, te vom informa cu privire la oferte sau promoții.
Dacă ne-ai dat permisiunea, te vom contacta și pentru a-ți aduce la cunoștință produsele care considerăm că te-ar putea interesa dacă nu optezi să renunți la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastră;
Te vom contacta prin poștă, online, telefonic sau prin notificări de tip „push” prin intermediul aplicațiilor noastre. Te vom putea contacta prin intermediul partenerilor noștri, însă în aceștia vor fi autorizați să prelucreze datele tale personale numai în numele Sam Distribution. 
Poți controla permisiunile tale privind protecția datelor în site-ul nostru www.Tianli-NaturalPotent.ro sau contactându-ne la 0764.300.469

Publicitate online
Pentru a-ți transmite o publicitate relevantă pentru tine.
Amintește-ți că a opta pentru renunțarea la publicitatea pe bază de interese nu va opri afișarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate în funcție de interesele tale.

Prevenirea fraudelor și securitate
Vom prelucra datele cu privire la traficul tău în scopuri de protecție anti-fraudă și detectare a fraudelor, pentru protejarea site-urilor noastre noastre și detectarea utilizării incorecte.
Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal
Dacă este cazul, facem schimb de informații cu caracter personal cu:
Societăți de curierat / parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor pe care le-ai comandat sau utilizat;
Societăți contractate să presteze servicii pentru sau în numele Sam Distribution;
Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege;
O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare;
Terțe părți pentru promoții comune cu acea terță parte. Acestea vor răspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protecția datelor;
Alte terțe părți, atunci când le-ai dat acordul pentru dezvăluire în scopuri de autentificare și prevenire a fraudelor.
Managementul fraudelor și aplicarea legii
Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri.
De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile tale pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții
Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile tale către acea organizație.

Terțele părți cu care lucrăm
Dacă ai achiziționat produse de la Sam Distribution utilizând o terță parte sau o organizație parteneră, de multe ori trebuie să facem schimb de informații cu acestea ca parte a acțiunii de administrare a acelei relații și a contului tău – de exemplu, pentru identificarea comenzii tale și pentru a face plata către aceste terțe părți sau organizații.

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii sau contractant pentru a ne presta servicii sau a presta un serviciu în numele nostru, iar aceștia pot avea acces la datele tale cu caracter personal, nu îi autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie datele tale cu caracter personal decât în legătură cu prestarea serviciilor lor.

Transferuri internaționale de date
În prezent, datele noastre sunt păstrate în locațiile noastre din Romania.

Durata de păstrare a datelor tale cu caracter personal
Vom stoca informațiile tale atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar.

Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vom prelucra datele tale pe perioada ori de cate ori lansezi o comanda.

Păstrarea în siguranță a datelor tale cu caracter personal
Avem echipe de securitate specializate care analizează și îmbunătățesc în mod constant măsurile pe care le-am adoptat pentru protecția datelor tale cu caracter personal împotriva oricărui acces neautorizat, pierdere accidentală, dezvăluire sau distrugere.

Comunicările prin internet (cum ar fi e-mailurile) nu sunt sigure dacă nu sunt criptate. Comunicările tale pot traversa mai multe țări înainte de a fi remise, deoarece aceasta este natura internetului.

Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu ține de controlul nostru.

Site-ul nostru web poate conține link-uri la site-urile web ale unor terțe părți. Nu răspundem pentru securitatea și conținutul respectivelor site-uri ale terțelor părți. Prin urmare, asigurați-vă că citiți politica acelei societăți privind protecția datelor și cookie-urile înainte de a utiliza sau de a pune informațiile personale pe site-ul acestora.

Drepturile tale
Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal
Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, te poți autentifica pe site pentru actualizarea acestora (Autentificare > Contul meu) sau ne poti contacta pe mail sau telefonic 0764.300.469

Dreptul de acces la datele cu caracter personal
Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Sam Distribution în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică, te rugăm să folosești formularul de contact de pe site-ul nostru. 
Ca alternativă, poți contacta telefonic 0764.300.469

Dreptul la portabilitatea datelor
Ai dreptul de a putea lua cu tine datele proprii pe care ni le-ai comunicat în anumite circumstanțe. De exemplu Sam Distribution se asigură că îți poți lua datele prin care sa verifici istoricul sau starea comenzilor.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal
În anumite circumstanțe, ai dreptul de a te opune prelucrării de către Sam Distribution a datelor tale cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:
Dacă nu dorești să mai primești mesaje de marketing din partea Sam Distribution privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, poți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, SMS, MMS, telefon sau poștă).

Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

  • Autentifică-te pe site si gestioneaza permisiunile proprii; 
  • Contactează-ne la 0764300469
  • Trimite un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro pentru instrucțiuni.
  • Trimite un e-mail folosind formularul de contact de pe site-ul nostru.

Cum să înaintezi o plângere
Dacă dorești să ne contactezi în legătură cu oricare dintre drepturile tale sau să faci o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi 0764300469 sau trimite-ne un e-mail folosind formularul de contact. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal
În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să ne contactezi pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere
Sam Distribution urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În anumite circumstanțe, ai dreptul de a ne solicita să ștergem datele tale cu caracter personal pe care le deținem.

Cum ne puteți contacta
Opinia ta este importantă pentru noi – dacă ai întrebări cu privire la Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal, ne poţi trimite un e-mail folosind formularul de contact. Poți contacta responsabilul cu protecția datelor direct prin e-mail la adresa contact@samdistribution.ro sau prin poștă sau curier la adresa Strada Dimieni nr. 7, 050354, Bucureşti, România punând corespondența ta în atenția responsabilului cu protecția datelor.

Date contact:

Sam Distribution S.R.L.

Email: contact@samdistribution.ro

Tel - 0764.300.469 / 0721.281.755