​Promen 60 pastile, pentru marirea penisului

REDUCERE 13%
​Promen
Pret vechi: 155,00 lei  
135,00 lei
Discount: 20,00 lei (13%)
in stoc
+

​Promen, 60 pastile - ​Pret 135 ron

Pastilele Promen ajuta la pentru marirea penisului si sunt indicate in combaterea erectiilor slabe si a energiei sexuale scazute, fiind  fabricate din ingrediente naturale de cea mai inalta calitate. Promen are la baza o formula naturala, efectul acestor pilule se pastreaza in sange timp de 96 de ore si se adreseaza barbatilor indiferent de varsta.

Produsul Promen este un stimulent sexual pentru barbati, cu o combinatie puternica si eficace de ingrediente 100% Naturale, Atent Selectate Pentru Marirea Penisului.

Creat pentru stimularea libidoului si pentru imbunatatirea calitatilor sexuale te ajuta sa obtii rezultate pe cale naturala.

Pastilele Promen asigura orgasme intense si prelungite si poate produce o marirea a penisului cu  20-25% asigurand o circulatie imbunatatita a sangelui. Dupa administrarea acestui supliment, perioadele de recuperare vor fi mai scurte, se va observa o imbunatatire a potentei.

Ajuta la:

  • ajuta la marirea penisului cu 20-25%
  • ajuta la ingrosarea penisului 3-5 cm
  • ajuta la alungirea penisului 4-7 cm
  • orgasme mai intense si prelungite
  • erectii indelungate si mai ferme
  • o mai buna circulatie a sangelui catre si prin penis
  • perioade de recuperare scurte intre contactele sexuale

Cu o formula unica, compusa doar din plante afrodiziace si medicinale atent alese, 100% naturale, ProMen este un supliment destinat barbatilor pentru imbunatatirea potentei. Mixul de ingrediente active reprezinta factorul major ce duce la marirea penisului si la stimularea apetitului sexual, avand totodata scopul sa revigoreze viata sexuala. 

In cadrul site-ului nostru, gasiti toate informatiile de care aveti nevoie in categoria " Viata Sexuala "

Acesta este un produs ideal pentru intensificarea potentei si marirea penisului. Promen actioneaza la nivelul intregului organism, pe langa efectele descrise mai sus, acesta are rol de revitalizan si tonic in perioadele stresante sau de supra-solicitare. Rezultatele aparute pot diferi de la o persoana la alta, factorul definitoriu fiind modul in care actioneaza organismul fiecarui individ in parte.

Administrare: pastilele Promen se administreaza de 2 ori pe zi (nu neaparat la aceeasi ora), pe stomacul gol, una dimineata si una seara.

Prezentare: flacon 60 pastile

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...