● 031.418.0100

● 0721.281.755 vanzari/support

● 0764.300.469

Natural Potent Tian Li 6 fiole - Disfunctii sexuale

Natural Potent Tian Li – 6 fiole
 
64,00 lei
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 3+
Pret 63,00 lei

Natural Potent | Disfunctii sexuale, potenta maxima

Natural Potent Tian Li 6 fiole

Natural Potent prospect

Natural Potent Tianli 6 fiole este facut după un proces ştiinţific de tratare extragere si rafinare, din ierburi proaspete. Zecile de mii de persoane ce au testat soluţia afrodisiac Natural Potent au confirmat ca are un efect neasteptat împotriva oboselii şi revigoreaza impulsul sexual.

Produsul natural denumit si tonic sexual pentru potenta Natural Potent a fost folosit iniţial in antichitate la Curtea Imperială a Chinei cu scopul de a tonifia trupul si intari spiritul. Efectul de stimulator sexual si afrodisiac al produsului Natural Potent este dovedit de catre instituţiile autorizate de cercetare chinezeşti.

Natural Potent este ideal şi special conceput pentru imbunatatirea starii generale si imbunatatirea functiei sexuale.
Indicaţii Natural Potent Tian Li: Natural Potent imbunatateste virilitatea si potenta si este un excelent afrodisiac si tonic sexual. Natural Potent se foloseste pentru ameliorarea stărilor de slabiciune si de oboseala, marind vitalitatea corpului si rezistenta, utilizat cu precadere pentru impotenţă sexuală, ţiuit în urechi, scăderea libidoului, încăruntire prematură, insomnii.

Compoziţie Natural Potent Tian Li:• Polygonum Multiflorum, rădăcini 0,64g;• Epimedium Grandiflorum, părţi aeriene 0,64g;• Lycium Barbarum, fructe 0,64g;• Boschniakia Rossica, părţi aeriene 0,32g;• Hypoxis Minor, părţi aeriene 0,32g;• Damnacanthus Indicus, rizomi 0,32g;• Eleutherococcus Senticosus, rădăcini 0,12g;• apă 4,8g;• sucroză 2,2g;

Administrare Natural Potent Tian Li: - Se consuma o fiolă de 10ml de Natural Potent cu 45 - 60 min inainte de actul sexual. -Pentru intretinerea sanatatii si pentru rezultate deosebite in viata sexuala este recomandata o fiola de Natural Potent Tianli pe zi. Pentru un tratament de potenta complet se recomanda 16 fiole de Natural Potent.

Contraindicaţii Natural Potent Tian Li:Natural Potent Tianli trebuie administrat cu prudenta persoanelor cu boli de inima si hipertensiune.Nu este indicat consumul de bauturi alcoolice impreuna cu Natural Potent fiole / pastile. Nu se recomandat adolescentilor. Produsul pentru potenta Natural Potent Tianli se poate administra pe o perioada lunga fara efecte secundare.

Dupa administrarea de pastile potenta Natural Potent, contactul sexual se prelungeste si se recomanda un consum suplimentar de lichide, proteine si carbohidrati.

Producator Natural Potent Tian Li: National Health Products.

 

bun
Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat