Yong kang ginkgo biloba, ginseng, royal jelly 10fiole

Yong kang ginkgo biloba, ginseng, royal jelly 10fiole
 
15,50 lei
Momentan Indisponibil

Yong kang Ginkgo Biloba, Ginseng, Royal Jelly 10fiole - Pret 11,00 lei

Ginkgo Biloba ,,arborele pagodelor" este considerat unul dintre arborii milenari ai planetei. Extractul din frunzele lui, a fost recomandat de nenumăraţi medici şi oameni de ştiinţă din toată lumea, ca un excelent fitonutrient.

Ginseng-ul ,,rădăcina vieţii" şi ,,regele plantelor tonice" din China, utilizat de peste 4000 de ani pentru calităţile sale energizante şi revigorante, creşte în munţii Chang Pai Shan localizaţi în nord-estul provinciei Jilin (Kirin). Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secreţia glandelor salivare ale albinelor lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup.

Datorită compozitiei lăptişorului de matcă, ce combină într-o reţetă unică vitamine, minerale, şi aminoacizi esenţiali, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decât a albinelor care o hrănesc.

Compoziţie: Fiecare fiolă de 10 ml conţine 1000 mg Extract din frunze de Ginkgo Biloba, 300 mg Royal Jelly , 200 mg Extract din rădăcina de Panax Ginseng,miere. Efecte: Extractul de Ginkgo Biloba reglează aportul de sânge la nivel cerebral, cardiac şi periferic (membrele superioare şi inferioare).

Măreşte tonusul venos, inhibă coagularea sângelui. Ameliorează progresiv memoria şi capacitatea de concentrare, protejând celulele nervoase împotriva diverselor agresiuni. Extractul din ,,rădăcina vieţii": normalizează activitatea sistemului nervos central, diminuând oboseala şi grăbind recuperarea în perioadele de convalescenţă.

  • Îmbunătăţeşte somnul, activitatea fizică şi psihică, adjuvant în cefalee.
  • Este energizant şi intensifică metabolismul.
  • Are efect benefic în circulaţia sanguină.
  • Stimulează biosinteza acizilor nucleici şi a proteinelor, creşte fertilitatea şi potenţa sexuală.
  • Tonifică epidermul, cu efect anti-senescenţă.

Royal Jelly este o sursă de proteine, acizi ribonucleici (ADN şi ARN), conţine toţi aminoacizii esenţiali, grăsimi nesaturate, 12 minerale, colagen şi lecitină. Stimulează glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat creşterea metabolismului şi scăderea în greutate.

Este un energizant prin excelenţă, prelungeşte tinereţea, creşte apetitul şi îmbunătăţeşte performanţele sexuale. Îndepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului.

Colagenul menţine pielea netedă şi tânară. Creşte performanţele sportivilor.

Extractul compus este un adjuvant în tulburările psiho-comportamentale ale vârstnicilor (manifestate prin tulburări de memorie, de concentrare şi oboseală), ameţeli, ţiuit în urechi (acufene), cefalee ( atunci când au fost eliminate de către medic alte complicaţii).

Este adjuvant atunci când mâinile sau picioarele sunt reci, în durerile de la nivelul gambei (crampe musculare) provocate de o circulaţie locală deficitară. Este adjuvant în stări convalescente prelungite cu imunitate deprimată, insomnie, astenie fizică şi psihică, tulburări trofice ale epidermei.

Utilizat ca supliment nutritiv în alergii, suferinţe articulare şi vasculare.

Utilizare: O dată sau de două ori pe zi, câte una sau două fiole. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie şi se bea conţinutul.

Precauţii: A se evita în timpul sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă neapărat că nu puteţi lua Royal Jelly.

otuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergen la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultaţia de urgenţă din partea medicului.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică recomandată (maximum 4 fiole/ zi).

Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu