Tianli Original ultra power x 4 fiole

REDUCERE 10%
Tianli 4 fiole potenta

 

Pret vechi: 76,60 lei  
69,00 lei
Discount: 7,60 lei (10%)
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

Tianli original 4 fiole - Pret 63,00 lei

Comanda Pastile de potenta, tratament potenta, ceaiuri pentru potenta, produse potenta.

Prezentare: 4 fiole Tianli ORIGINAL a cate 10 ml fiecareImportator: S.C. Sanye intercom S.R.L.

Acum poti incerca 1 fiola inainte de a cumpara cutia cu 4 sau 6 fiole. Nu e nici un risc. Iar in plus, ai prospectul inauntru. Cauta pe site!
Reteta secretului regal chinezesc din plante naturale – lichid oral.

Sexualitatea joacă un rol foarte important în viaţa multor oameni. Când lucrurile nu mai merg aşa cum trebuie, majoritatea o pun pe seama unei relaţii nepotrivite. Dar uneori organismul încearcă să spună ceva despre starea sa de sănătate.Din ce în ce mai mulţi oameni ştiu astăzi că sexualitatea nu este doar o chestiune de calitate a vieţii, ci poate fi şi un simptom al unor afecţiuni medicale ascunse.

Reţeta produsului "TIANLI" a fost folosită iniţial la curtea imperială a Chinei şi are funcţia de a intări spiritual tonificând trupul şi revigorând rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de instituţiile de cercetare autorizate chinezeşti, soluţia fabricată dupa această reţetă este un produs ideal şi efectiv special pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale şi stării generale.

Soluţia este făcută din ierburi sălbatice proaspete după un proces ştiinţific de tratare, pregăire, rafinare şi extragere. Aproape zece mii de persone care au testat soluţia au confirmat efectul ei minunat împotriva oboselii şi revigorarea rapidă a impulsului sexual. Este considerată de toţi cei care au folosit-o cel mai bun produs în acest sens.
Indicatii: Se recomandă in:

  • ameliorarea stărilor de oboseală,
  • slăbiciune,
  • ţiuit în urechi,
  • insomnii,
  • încărunţire prematură,
  • impotenţă sexuală.

Compozitie: Barren Wort, Boxrohorn Fruit, Polygonum Multiflorum, Hypoxis Minor, Damnacanthus Lidcus Gaerti, Bosschniakia Rossiea, Eleutherocus Senticossus
Mod de folosire:
Se bea o sticluţă de 10ml cu 45-60 de minute înaintea raportului sexual.Se recomandă o fiolă pe zi pentru întreţinerea sănătăţii, iar pentru tratament o cură de 16 zile.