Tinctura de branca ursului 200ml Dacia Plant

Tinctura de branca ursului 200ml Dacia Plant
 
32,10 lei
in stoc
+

Tinctura de branca ursului 200ml Dacia Plant - Pret 216,00 lei

Este vitalizant, virilizant, fertilizant, recomandat in sterilitate masculina sifeminina, impotenta hormonala si vasculara, frigiditate.

TINCTURA DE BRANCA-URSULUI este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

DESPRE BRANCA-URSULUI:

Branca-ursului face parte din familia Umbelliferae, fiind o planta inalta cu frunze mari de culoare verde inchis si flori albe. Creste in padurile luminoase si umede, pe dealuri, marginea apelor si a drumurilor. Numele de "ginseng-romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. In trecut branca-ursului se folosea pentru cresterea vitalitatii si tratarea impotentei, frigiditatii si sterilitatii. In medicina traditionala planta se intrebuinteaza pentru reducerea starilor de oboseala si epuizare, fiind recomandata si persoanelor varstnice, deoarece reda tonusul si pofta de viata.

Te-ar putea interesa si...