Royal jelly 10fiole 10ml buc Yong Kang

Royal jelly 10fiole 10ml buc yong kang
 
15,50 lei
Momentan Indisponibil

Comanda Royal jelly la cel mai bun pret!

Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secretia glandelor salivare ale albinelor lucratoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup. Datorită compozitiei lăptişorului de matcă, ce combină într-o reţetă unică vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esenţiali, grăsimi nesaturate, colagen şi lecitină, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decât a albinelor care o hrănesc.

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml.

Compoziţie: Fiecare fiolă conţine 300 mg Royal Jelly (lăptişor de matcă), extract proaspăt şi miere.

Efecte: Royal Jelly stimulează glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat creşterea metabolismului şi scăderea în greutate. Este un energizant prin excelenţă, prelungeşte tinereţea, creşte apetitul şi îmbunătăţeşte performanţele sexuale. Îndepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului. Colagenul menţine pielea netedă şi tânară. Creşte performanţele sportivilor.

Utilizare: Numai pentru adulţi: una sau două fiole, o dată sau de două ori pe zi, înainte de micul dejun şi/sau înainte de cină. Se agită bine înainte de folosire. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului, inclus în cutie. Conţinutul fiolei se amestecă cu apă, suc de fructe, lapte sau alte băuturi nealcoolice.

Atenţionări: A se evita în timpul sarcinii. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă neapărat că nu puteţi lua Royal Jelly. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergen la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultarea urgentă a medicului.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică recomandată (maximum 4 fiole/zi). Acest produs nu intră în categoria produselor "BIO". Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj).

Royal Jelly fiole buvabile - este un produs natural, netoxic şi inofensiv pentru corpul uman.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu