Ginseng, Royal Jelly 10fiole Yong Kang

Ginseng, royal jelly 10fiole 10ml buc yong kang
 
15,50 lei
Momentan Indisponibil

Ginseng, Royal Jelly 10fiole Yong Kang - Pret 11,00 lei

Asocierea ,,Ginseng & Royal Jelly" reprezintă o ,,reţetă" străveche şi originală. Ginseng-ul este o plantă orientală, cunoscută şi utilizată de mii de ani de către oamenii din toată lumea, datorită proprietăţilor sale deosebite, fiind supranumită ,,rădăcina vieţii".

Royal Jelly (lăptişor de matcă) reprezintă secreţia glandelor salivare ale albinelor lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup. Datorită compozitiei lăptişorului de matcă, ce combină într-o reţetă unică vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esenţiali, colagen şi lecitină, regina-mamă are o durată de viaţă de 20 ori mai mare decât a albinelor care o hrănesc.

Prezentare: cutie cu 10 fiole buvabile, a 10 ml.

Compoziţie: Fiecare fiolă conţine 200 mg Extract din rădăcină de Ginseng, 300 mg Royal Jelly, 5-7%vol alcool, miere .

Efecte : Extractul din ,,rădăcina vieţii" normalizează activitatea sistemului nervos central, diminuând oboseala şi grăbind recuperarea în perioadele de convalescenţă. Îmbunătăţeşte somnul, activitatea fizică şi psihică, alină sau îndepărtează durerile de cap. Este energizant şi intensifică metabolismul. Are efect benefic în circulaţia sanguină. Stimulează biosinteza acizilor nucleici şi a proteinelor, creşte fertilitatea şi potenţa sexuală.

Tonifică epiderma, având efect anti-senescenţă. Royal Jelly stimulează glandele suprarenale, ceea ce are ca rezultat creşterea metabolismului şi scăderea în greutate.

Este un energizant prin excelenţă, prelungeşte tinereţea şi îmbunătăţeşte performanţele sexuale. Îndepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului. Colagenul menţine pielea netedă şi tânară. Creşte performanţele sportivilor. Produsul este utilizat ca adjuvant în stări convalescente prelungite cu imunitate prăbuşită, în insomnie, astenie fizică, psihică şi tulburări trofice ale epidermei.

Utilizare: O dată sau de două ori pe zi, una sau două fiole. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie şi se bea conţinutul.
Atenţionări: A se evita în timpul sarcinii.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Dacă sunteţi alergic la înţepătura de albină, nu înseamnă neapărat că nu puteţi lua Ginseng & Royal Jelly. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergen la indivizii susceptibili. În caz de reacţie alergică, se recomandă întreruperea administrării produsului şi consultarea urgentă a medicului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică recomandată (maximum 4 fiole/zi).

Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei (15-25◦C) şi ferit de lumina directă a soarelui.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj).

Ginseng & Royal Jelly fiole buvabile - este un produs natural, netoxic şi inofensiv pentru corpul uman.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu