Rhino Horn, irigator nazal

REDUCERE 20%
Rhino Horn
Pret vechi: 75,00 lei  
60,00 lei
Discount: 15,00 lei (20%)
Momentan Indisponibil

Irigator nazal, Rhino Horn - Pret 60,00 lei

Irigator nazal RhinoHorn este un dispozitiv medical produs in Norvegia de compania Yogaprosess AS, acum disponibil si in Romania pentru vanzari, comenzi online si distributie prin ProduseNaturisteSam.ro, SamDistribution.ro, Tianli-NaturalPotent.ro si PastilePotentaSam.ro la preturi de producator.

Irigator nazal

De ce recomanda medicii specialisi ORL irigatorul nazal RhinoHorn? RhinoHorn este recomandat pentru copii si pacientii adulti care sufera de sinuzita, alergii, sau boli si afectiuni ce sunt cauzate de raceala, nas infundat.

Indicatii: preventia si tratamentul sinuzitei, nas infundat, sinuzita, alergii, spalaturi nazale.


RhinoHorn este un irigator nazal ce ajuta la elimina si curata crustele si impuritatile cailor nazale, reprezentand o metoda eficienta de a curata nasul cu apa calduta si sare.
Medicii din intreaga lume recomanda utilizarea dispozitivelor medicale RhinoHorn pentru ca este foarte simplu de utilizat si fara reactii adverse. Utilizarea irigatorului nazal Rhino Horn s-a dovedit a fi o metoda de prevenire si tratament in cazul sinuzitei (sinuzita acuta sau un ameliorator in tratamentul sinuzitei cronice).
Pentru persoanele ce sufera de alergii, clatirea nazala cu ajutorul dispozitivului RhinoHorn poate reduce simptomele alergiilor cauzate de polen sau praf.

Unde gasesc irigatorul nazal RhinoHorn si la ce preturi

Produsul Rhino Horn este disponibil in Romania pentru comenzi online, vanzari si distributie prin magazinele detinute de Sam Distribution SRL ( ProduseNaturisteSam.ro, SamDistribution.ro, Tianli-NaturalPotent.ro si PastilePotentaSam). Sam Distribution SRL este partener oficial si distribuitor pentru toata gama de irigatoare nazale importate din Norvegia.

Mod de utilizare:
Folositi apa calduta la temperatura corpului circa 37°C cu o lingurita dozatoare cu sare fina ( minim 99% NaCl). Nu utilizati inlocuitori de sare ( clorura de potasiu KCL). Solutia obtinuta de clorura de sodiu are o concentratie de 0.9% ce este echivalentul de concentratie cu plasma sangvina ( serul fiziologic) folosit in spalturi nazale.

Solutia actioneaza delicat asupra membranelor nazale

Rhino Horn

Extraordinar produsul acesta. Foarte eficient. Mi-a schimbat calitatea vieti. Am avut nazul tot timpul stopat din cauza unei alergii recurente sau o sinuzita. Acest produs iti destupa nasul si poti respira foarte bine. Eu folosesc Rhino Horn in fiecare zi cu placere. RECOMAND CU DRAG.
Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...