Oto Forte, 4 tablete - putere masculina

REDUCERE 10%
Oto forte
Pret vechi: 75,00 lei  
67,50 lei
Discount: 7,50 lei (10%)
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

Supliment potenta, Oto Forte, 4 tablete

Este un tonic sexual masculin ce ajuta la cresterea performantelor sexuale - putere masculina, recomandat in ejaculare precoce, disfunctii erectile, erectie deficitara. 

Oto Forte: creste durata actului sexual si excitabilitatea, ajuta la imbunatatirea functiei sexuale, impiedica ejacularea precoce, reface tonusul fizic si psihic, ajutand organismul sa-si recapete starea de bine.

Ejacularea precoce are la baza unele mecanisme organice, psihogene sau mixte. Ingredientele active din compozitia Oto Forte ajuta la refacerea tonusului fizic si psihic, prin modularea sensibilitatii receptorilor ce sunt responsabili de excitabilitatea sexuala si prin stimularea circulatiei la nivelul penisului. Efectele in ceea ce priveste durata actului sexual sunt remarcabile inca de la prima utilizare. 

Oto Forte: 

  • Creste durata actului sexual si excitabilitatea sexuala 
  • Reda starea de bine prin refacerea tonusului psihic si fizic 
  • Impiedica ejacularea precoce 
  • Imbunatateste functia sexuala 

Ingrediente: Epimedium brevicornum 250mg, Actinolit 60mg, Rehmannia Glutinosa 100mg, Testis de cerb 40mg.

Administrare:  cate 1 tableta - cu 30 minute inainte de actul sexual. Se poate administra in cure: 1 pastila la 3 zile pentru mentinerea virilitatii. 

In cazul persoanelor cu disfunctie erectila usoara sau chiar moderata ajuta la imbunatatirea functiei sexuale. 

Prezentare: 4 tablete / blister 

Contraindicatii: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Nu lasati la indemana copiilor. Nu utilizati dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Nu administrati Oto Forte impreuna cu bauturi alcoolice. A nu se administra persoanelor sub 18 ani.

Conditii de pastrare: la temperaturi sub 25 grade