Suifan Original chinese brush | Seifen Micul Chinez

REDUCERE 10%
Suifan
Pret vechi: 77,00 lei  
69,00 lei
Discount: 8,00 lei (10%)
Momentan Indisponibil

Suifan Original chinese brush | Seifen Micul Chinez - Pret 64,00 lei

Fii stapan pe situatie! Scapa de ejacularea precoce!

Formula sa a fost imbunatatita de familia Suifan din China cu multe sute de ani in urma, dupa indelungi cercetari si a devenit un produs popular in toata lumea.

suifan, Seifen

Mod de folosire: scoateti tija dinauntrul flaconului si aplicati in strat subtire doar o picatura de lichid cu 2 ore inainte de actul sexual, dedesuptul capului penisului, decalotat - cind trageti pielea , pe intreaga suprafata rosie a pielii peste ata, in dreapta si stinga, fara sa puneti deasupra sau pe capul penisului.

Dupa 2 ore puneti un prezervativ sau va spalati.

Partenera dumneavoastra NU trebuie sa intre in contact cu lichidul. Astfel obtineti o intirziere a ejacularii de citeva ore, in functie de cantitatea de lichid care o folositi pentru aplicare, partenera obtinind mai multe orgasme in cursul unui singur act sexual, astfel realizind astfel maratoane sexuale.

Unul dintre cele mai discrete si eficiente produse din categoria sa, fiind folosit de protagonistii filmelor porno cu mare succes.

ESTE UN PRODUS NATURAL, NU PREZINTA EFECTE SECUNDARE. PE BAZA DE PLANTE!


Solutia Suifan Chinese Brush se aplica doar extern.Nu folositi in exces si nu beti nicodata solutia suifan. Datorita formulei sub forma lichida, pe baza de plante, este foarte concentrata si trebuie aplicata doar intr-un strat subtire. Inainte de contactul sexual cu cel putin 30 de minute - 2 ore aplicati un strat subtire.

Suifan este destinat stimularii sexuale a organului sexual masculin, fiind conceput ca un produs cu miros placut. Suifan Chinese Brush trebuie lasat mai mult timp sa actioneze (pana la 2 ore)

Solutia Suifan China Brush se comercializeaza peste tot in lume find foarte apreciata in Japonia, America de Sud, America de Nord, Anglia, Franta, Germania si Africa si a fost folosita de catre familiile roiale ale dinastiei Ching.

Suifan Chinese Brush este produsul numarul 1 pe piata din intreaga lume, fiind singurul produs care te ajuta sa-ti controlezi ejacularea.

SUIFAN CHINESE BRUSH efecte :

  • 1.Avand o actiune directa de desensibilizare a preputului, permite controlul timpului de ejaculare.
  • 2.Substante afrodisiace 100% naturale intensifica circulatia sangelui si erectiile devin mai ferme;
  • 3.Amplifica apetitul sexual;
  • 4.Orgasmele vor fi mult mai intense;
  • 5.Folosita in fiecare zi, ca tratament vindeca in totalitate ejacularea precoce.

Prezentare: flacon de sticla - 2.6 ml

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu