Alifie chinezeasca 18,4 | Crema chinezeasca Naturalia

Alifie chinezeasca
 
10,50 lei
in stoc
+

Alifie chinezeasca

Alifia chinezeasca este un remediu natural versatil, recomandat pentru a trata simptomele racelii sau gripei, oboseala, durerile de cap si muscaturile de insecte. Acest produs are proprietati calmante si poate ajuta la ameliorarea discomfortului si a durerii.

Alifie chinezeasca indicatii

Alifia chinezeasca este un remediu traditional utilizat pentru a ameliora durerile musculare si articulare. Contine uleiuri esentiale precum peppermint, mentol, eucalipt, camfor si scortisoara, fiecare dintre acestea avand proprietati analgezice si antiinflamatoare. De asemenea, acestea pot ajuta la imbunatatirea circulatiei si la reducerea umflaturilor. Alifia chinezeasca poate fi aplicata local pentru a alina durerile de spate, genunchi si articulatii, sau poate fi utilizata pentru a masa zonele tensionate ale corpului. Este un remediu natural eficient pentru ameliorarea durerilor musculare si articulare.

Alifie chinezeasca indicatii: Se recomanda in starile de raceala sau gripa, oboseala, dureri de cap sau muscaturi ale diverslor insecte, avand efect de calmant.

Crema chinezeasca

Crema chinezeasca compozitie: Peppermint oil, mentol, ulei eucalipt, camphor, ulei de scortisoara.

In caz de dureri de cap se aplica alifia pe tample sau gat si se maseaza usor zona dureroasa, ajutand la revitalizarea organismului.

Te-ar putea interesa si...