● 031.418.0100

● 0721.281.755 vanzari/support

● 0764.300.469

Maraton Forte, 20 pastile

Salvati 7%
Maraton Forte, 20 capsule

OFERTA SPECIALA !!!

Pret vechi: 145,00 lei  
135,00 lei
Discount: 10,00 lei (7%)
in stoc
+

Maraton Forte este un supliment alimentar cu acțiune imediată în situații de dezechilibru ale funcției sexuale masculine.

Maraton Forte prospect: Folosirea lui Maraton Forte garantează:

– Amplificarea plăcerii sexuale

– Creșterea impulsului sexual

– O stare de bine și de reîntinerire a organismului

– Erecții satisfăcătoare și prelungite

Indicatii Maraton pastile: Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.
Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.

Pastile Maraton este produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.
Maraton Forte acționează rapid iar efectele sale benefice asupra organismului se datorează combinării unor superconcentrate din plante cu aminoacidul L-arginina. L-arginina are un rol important în realizarea și menținerea erecției, prin monoxidul de azot la apariția căruia contribuie.

maraton forte

Contraindicatii pastile potenta Maraton: Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general si in general cand efortul fizic este contraindicat.

Compozitie: O capsula contine extracte de: Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Maraton Forte administrare : Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.

Maraton Forte nu are efecte adverse, fiind 100% natural. Nu depășiți doza recomandată.
Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.

Producator: Parapharm

Firma serioara, livrare rapida! recomand produsul
unde se poate de cumpara
5 *
recomand produsul pastile Maraton
Livrati si afara? vreau sa stiu cat ma costa pana in italia. platesc eu tot.
Pastile de potenta | Maraton FORTE este recomandat pentru problemele de erectie si potenta.
Am folosit MARATON FORTE de la Tianli-NaturalPotent.ro si a fost eficient
Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat