Toot UP 8 tablete | pastile

REDUCERE 9%
Tianli Ultra Power - Pastile potenta | Toot UP 8 tablete
Pret vechi: 65,00 lei  
59,00 lei
Discount: 6,00 lei (9%)
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

Toot UP, 8 tablete (Tianli pastile) - Pret 59,00 lei

Toot U.P. ajuta functia sexuala masculina mentinand apetitul sexual, erectia si ejacularea normala, indicat barbatilor care si-au pierdut apetitul sexual sau au erectie si/sau ejaculare precoce. Toot Up ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale, inlatura oboseala si sustine vitalitatea relatiilor sexuale.

Toot U.P. prelungeste actul sexual si intarzie ejacularea, astfel incat veti uita curand de ejacularea precoce.

Reţeta produsului "TIANLI" a fost folosită iniţial la curtea imperială a Chinei şi are funcţia de a intări spiritual tonificând trupul şi revigorând rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de instituţiile de cercetare autorizate chinezeşti, soluţia fabricată dupa această reţetă este un produs ideal şi efectiv special pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale şi stării generale.

Soluţia este făcută din ierburi sălbatice proaspete după un proces ştiinţific de tratare, pregăire, rafinare şi extragere. Aproape zece mii de persone care au testat soluţia au confirmat efectul ei minunat împotriva oboselii şi revigorarea rapidă a impulsului sexual. Este considerată de toţi cei care au folosit-o cel mai bun produs în acest sens.

toot up

Scrie un comentariu