Toot UP, 8 tablete (Tianli pastile) - 700mg

Tianli Ultra Power - Pastile potenta | Toot UP 8 tablete
 
67,00 lei
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 3+
Pret 65,00 lei

Toot UP pastile Ultra power, 8 tablete (fost Tianli pastile)

Toot UP pastile ajuta functia sexuala masculina mentinand apetitul sexual, erectia si ejacularea normala, indicat barbatilor care si-au pierdut apetitul sexual sau au erectie si/sau ejaculare precoce. Toot Up ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale, inlatura oboseala si sustine vitalitatea relatiilor sexuale.

Suplimentul Toot UP pastile ajută la obținerea unei erecții numai cu condiția excitării sexuale prealabile. Este un supliment alimentar sub formă de tablete destinat bărbaților. Este destinat persoanelor care doresc să-și îmbunătățească calitatea și intensitatea vieții sexuale.

Proprietati:

  • Toot U.P. prelungeste actul sexual si intarzie ejacularea, astfel incat veti uita curand de ejacularea precoce.
  • Reţeta produsului "TIANLI" a fost folosită iniţial la curtea imperială a Chinei şi are funcţia de a intări spiritual tonificând trupul şi revigorând rapid impulsul sexual.
  • Efectul a fost dovedit de instituţiile de cercetare autorizate chinezeşti, soluţia fabricată dupa această reţetă este un produs ideal şi efectiv special pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale şi stării generale.
  • Soluţia este făcută din ierburi sălbatice proaspete după un proces ştiinţific de tratare, pregăire, rafinare şi extragere.

Formula preparatului se bazează pe ingrediente active special selectate care ajută la inducerea și întărirea erecției, la menținerea performanței sexuale adecvate și la creșterea libidoului.

  • Extractul de herba Epimedii susține apetitul sexual și ajută la îmbunătățirea senzațiilor sexuale.
  • Extractul de radix ruhmannina sprijină menținerea activității sexuale naturale și a energiei adecvate. În plus, ajută la stimularea apetitului sexual.
  • Morinda officinalis al cărui extract se află în suplimentul Toot UP pastile, ajută la inducerea și întărirea erecției.
  • Cynomorium songaricum susține libidoul și erecția. În același timp, ajută la creșterea volumului de material seminal.

Aproape zece mii de persone care au testat soluţia au confirmat efectul ei minunat împotriva oboselii şi revigorarea rapidă a impulsului sexual. Este considerată de toţi cei care au folosit-o cel mai bun produs în acest sens.

toot up

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...