​Virility Max, 4 capsule - potenta maxima

REDUCERE 3%
​Virility Max
Pret vechi: 87,00 lei  
84,00 lei
Discount: 3,00 lei (3%)
in stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 2+ 3+ 4+
Pret 79,00 lei 77,00 lei 76,00 lei

​Virility Max, 4 capsule - potenta maxima

Virility Max este un supliment pentru barbati cu o formula 100% naturala, ce reprezinta alternativa sanatoasa la produsele chimice.

Produsul imbunatateste performantele sexuale masculine datorita varietatii de plante cu efect afrodisiac, ce ajuta la functionarea arietatii optima in timpul actului si la stimularea dorintei. In urma utilizarii acestor pastile de potanta, va veti bucura de o imbunatatire a dimensiunilor erectiei, o crestere a dorintei sexuale si a performantelor in timpul actului sexual, dar si sporirea placerii sexuale fara vreun efect secundar nedorit.

Care sunt efectele pastilelor Virility Max?

  • efect in doar 30 minute de la administrare
  • imbunatatesc vitalitatea si maresc nivelul de testosteron
  • efect afrodisiac natural si ajuta la excitare
  • erectii prelungite, ferme si repetate
  • nu prezinta efecte secundare si nu necesita prescriptie medicala.

Cum functioneaza?

Ca performantele sexuale masculine sa fie optime trebuie o circulatie sanatoasa a sangelui sanatoasa. O circulatie deficitara a sangelui poate avea drept cauze fumatul, o alimentatie nesanatoasa sau varsta inaintata. Virility Max este un tonic sexual ce ajuta si imbunatateste circulatia sangelui, asigura sanatatatea sexuala, optimizeaza performantele sexuale, si mentin nivele crescute de vitalitate si energie.

Beneficiile pe care le ofera Virility Max

Virility Max creste nivelul de testosteron, facand astfel ca erectiile sa fie ferme si repetate, sa previna ejacularea precoce. Cu ajutorul acestui supliment cantitatea de sperma este de asemenea mai mare iar actul sexual poate sa dureze mult mai mult. Datorita ingredientelor naturale din fiecare capsula o sa fiti mereu gata de sex, fara sa fiti extenuati, actul sexual putand sa se repete chiar de mai multe ori pe zi.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, cu jumatate de ora inainte de activitatea sexuala cu un pahar de apa. Efectele Virility Max se simt si dupa 3 zile.

bun de tot
Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...