Laptisor de matca liofilizat, 10 fiole, Complex Apicol

REDUCERE 8%
Laptisor de matca liofilizat
Pret vechi: 36,00 lei  
33,00 lei
Discount: 3,00 lei (8%)
Momentan Indisponibil

Laptisor de matca liofilizat, 10 fiole, Complex Apicol - Pret 32,50 lei

Laptisor de matca liofilizat se obtine atunci cand albinele se hotarasc sa aleaga o noua regina, si aleg o larva pe care o hranesc cu cantitati insemnate de laptisor de matca. Diferenta dintre albinele muncitoare si matca este data de consumul de laptisor de matca. Speranta de viata pentru matca stulupui este 5 ani, in comparatie cu varsta colosala de 42 - 45 zile pentru albinele muncitoare. Responsabil pentru diferenta aceasta enorma este data de laptisorul de matca.

Cutia contine 10 fiole cu solvent si 10 fiole cu laptisor a 2g laptisor de matca fiole ce ajunge pentru o cura de 10 zile. Liofilizarea acestui laptisorului se face dupa metode stiintifice care asigura un supliment stabilizat, preparat in conditii optime ce pastreaza intacte toate proprietatile laptisorului.

Bun impotriva: artritei, anemiilor, infectiilor urinare, astmului, afectiunilor inimii, diabet, depresiilor, afectiunilor ale sistemului endocrin, hipertensiunii, dereglarilor hormonale, colesterolului, infertilitatii, impotentei, atacurilor de panica, imbatranirii premature, anxietatii, controlului greutatii, problemei ale pielii, oboseala cronica.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu