Prostata si potenta - prostatita si erectia slaba

02/24/2021
de catre Tianli Natural
prostata-si-potenta

Cautati informatii despre prostata si potenta? Cum sa vindeci inflamatia pentru a te bucura din nou de sex?

Prostata sau glanda prostatică masculină poate fi o sursă de probleme sexuale. Inflamația prostatei cauzează adesea scăderea dorintei sexuale și disfuncție erectilă. Cum poate fi tratată inflamația prostatei pentru a vă bucura din nou de sex fără restricții?

Ce este prostata?

Prostata, de asemenea, cunoscut sub numele de glanda prostatica, este un organ de marimea unei castane, care formează sistemul reproducator masculin. Sarcina sa principală este aceea de a produce un lichid special care face parte din materialul seminal.  

Se află localizata în pelvis, direct sub vezică, iar uretra trece prin centrul său. Prin urmare, hiperplazia de prostată, care la majoritatea bărbaților începe după vârsta de 40 de ani, afectează funcția de urinare, poate duce la stagnarea urinei și inflamații asociate acesteia.

Cum afecteaza prostata potența?

Există, de asemenea, o relație strânsă între prostată și potență. Factorii care vă pot afecta în mod direct dorința sexuală și capacitatea de a obține o erecție sunt:

hipertrofia de prostată - aproximativ 10% dintre bărbații de 40 de ani și 90% dintre cei de 80 de ani sunt afectați de această problemă;
inflamația prostatei - care tinde să devină cronică, durând luni, ani și chiar toata viața;
tumori de prostată și operații de îndepărtare a acestora, uneori împreună cu întreaga glandă, ceea ce duce la o scădere semnificativă a libidoului și o perturbarea a structurilor penisului.

Prostatita

Prostatita este o boală ai cărei factori includ:

 • infecție cu bacterii Gram negative, incluzând în principal: Escherichia coli (aproximativ 60-80% din cazurile înregistrate), Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella, Serratia și Enerobacter  (aproximativ 15%);
 • infecții cu bacterii Gram pozitive precum: Enterococcus (5-15%), Corynobacterium.

În plus, culturile colectate de la persoanele bolnave relevă prezenta și altor microorganisme al căror rol în procesul de dezvoltare a inflamației nu este pe deplin înțeles (în principal Chlamydia trachomatis). Oamenii de știință cred că agenții patogeni intră cel mai adesea în prostată prin uretra, dar și atunci când apare inflamația cronică în tractul genital al unui partener sexual.

Simptomele prostatitei

Simptomele prostatitei sunt:

 • durere peste simfiza pubiană,
 • durere perineală în poziție șezută,
 • dureri testiculare care radiază până la coapse,
 • durere în regiunea lombara,
 • senzație de arsură în uretra
 • durere resimțită în timpul ejaculării,
 • sânge în spermă
 • presiune crescută asupra vezicii urinare.

Pentru mulți oameni, inflamația prostatei influenteaza calitatea vieții sexuale.

Erectia slaba si prostatita

Una dintre cele mai frecvent raportate consecințe ale prostatitei este erecția slabă. Aceasta este o consecință a tulburărilor funcționale și fiziologice, precum și a tulburărilor mentale, care reduc puternic dorința sexuală. Surse științifice indică faptul că până la 65% dintre pacienții care suferă de prostatită suferă si de depresie, probleme cu somnul și au funcția  sexuală scăzută.

Problemele intime într-o astfel de situație sunt adesea legate de o scădere generală a interesului pentru sex, stare de rău și iritații cauzate de durere, precum și o senzatie de rușine, mai ales dacă lichidul eliberat în timpul ejaculării are o culoare schimbată sau un miros neplăcut. Cu atât mai mult, încât fără consult medical simptomele problemelor de prostată pot fi ușor confundate cu simptomele bolilor venerice sau ale infecții ale tractului urinar.

Cum se tratează prostata pentru a îmbunătăți erecția?

Pentru a îmbunătăți erecția, prostata trebuie tratată. Este una dintre acele situații în care tratamentul primar al tulburărilor de potență este reprezentat de terapia bolilor primare. Tratamentul principal este reprezentat de terapia cu antibiotice, care aduce beneficii măsurabile și permite ameliorarea sau inversarea completă a simptomelor. Medicamentele principale sunt fluorochinolonele, adică agenții chimioterapeutici moderni, printre care ciprofloxacina este cea mai eficientă. De asemenea puteti folosi si pastile pentru potenta daca problemele sunt doar trecatoare.

Opțional, se administrează și levofloxacină. Alte tratamente alternative cu eficacitate diferită implică utilizarea unor agenți precum alfa-blocanți și agenți pe bază de extract natural de palmier Serenoa repens. Cu toate acestea, antiinflamatoarele nesteroidiene nu sunt utilizate. Deoarece prostatita este adesea însoțită de tulburări în sfera psihosexuală, mulți medici recomandă utilizarea simultană a antidepresivelor triciclice, în special a doxepinei sau a imipraminei. În unele cazuri, pacienților li se prescriu și medicamente care relaxează mușchii.

Alcoolul si potenta - alcoolul afecteaza erectia?

02/24/2021
de catre Tianli Natural
ALCOOL SI POTENTA

Consumul de alcool are un efect dăunător asupra stării sexuale a unui bărbat. Poate întârzia sau împiedica complet o erecție și are un efect negativ asupra libidoului și a psihicului său. Alcoolul în cantități mari îl face pe bărbat să se simtă mai stresat, poate duce la anxietate și depresie, care nu favorizează viața sexuală activă.

Alcoolul nu este un aliat al vitalității bărbaților, se estimează că până la 85% dintre bărbații dependenți de alcool se confruntă cu probleme în viața lor sexuală. La unii, se manifestă prin impotență (apare la jumătate dintre cei dependenți de alcool), la alții, printr-o scădere a libidoului sau imposibilitatea ejaculării după alcool. 

Consumul frecvent de alcool ne afecteaza întregul corp, duce la modificări ale sistemului endocrin și vascular, fluctuații ale nivelului de zahăr din sânge, modificări atrofice ale testiculelor și modificări ale ficatului.

Toate acestea afectează calitatea vieții sexuale și capacitatea de reproducere. Barbatii care beau adesea un pahar trebuie să-și dea seama că mai devreme sau mai târziu vor dezvolta disfuncții erectile.

Alcoolul și potența - cum influenteaza?

Un studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Washington arată că bărbații care se afla sub influenta alcoolului, au dificultati in a obține o erecție. Este legat de faptul că alcoolul slăbește percepția stimulilor externi necesari pentru activarea mecanismului de erecție (de multe ori este necesară o stimulare tot mai puternică). În plus, alcoolul afectează sistemul circulator și perturbă tensiunea arterială necesară pentru a realiza și menține o erecție, deranjează procesele de gândire și reduce dorința de sex.

Efectul alcoolului asupra potenței - impotența de la alcool 

Foarte des, lipsa unei erecții după alcool este rezultatul unor afecțiuni hepatice precum ciroză, ficat gras sau hepatită alcoolică, precum și boli ale pancreasului. Fiecare dintre aceste boli se poate manifesta prin disfuncție erectilă și impotență.

Acest lucru se datorează faptului că ficatul joacă un rol foarte important în metabolismul hormonului responsabil, printre altele, de dorința sexuală și de potență, adică de testosteron. Când apare insuficiența hepatică, nivelul de testosteron din sânge este redus, ducând la impotență și la pierderea dorinței sexuale.

Probleme cu erecția după alcool - tulburări ale sistemului circulator

Etanolul conținut în băuturile alcoolice are un impact uriaș asupra calității și duratei erecției, deoarece determină dilatarea vaselor de sânge și, astfel, reduce aportul de sânge către corpurile cavernoase ale penisului. Când sângele nu circula repede în penis și rămâne în el o vreme, nu se pune problema unei erecții, chiar dacă entuziasmul bărbatului este foarte puternic.

Consumul excesiv de alcool duce, de asemenea, la cresterea tensiunii arteriale, una dintre bolile care însoțesc disfuncția erectilă. Trebuie menționat, totuși, că alcoolul consumat in cantități mici poate ajuta la probleme de erecție, deoarece dozele mici au un efect de dilatare asupra vaselor mici de sânge, facilitând fluxul de sânge și scăderea presiunii diastolice. 

Fără erecție după alcool - sistemul nervos nu funcționează

De asemenea, nu există nicio șansă de erecție dacă transmiterea stimulilor din sistemul nervos central către organele sexuale masculine este perturbată. Și astfel de schimbări periculoase ale sistemului nervos, inclusiv deteriorarea fibrelor nervoase, pot fi declanșate doar de doze mari de alcool. Neuropatia care apare ca urmare a consumului de alcool pe termen lung înseamnă că stimulii trimiși de glanda pituitară nu ajung în mod corespunzător la organele genitale. Alcoolul poate afecta circulatia sangelui în penis.

Alcoolul și erecția - tulburări mentale

Consumul excesiv de alcool face, de asemenea, dificil contactul sexual și duce la modificări de comportament și, uneori la modificări  permanente. Pe de o parte, alcoolul provoacă adesea agresivitate și, pe de altă parte, numeroase temeri.

O persoana care consuma alcool frecvent:

 • are o capacitate mai mică de concentrare,
 • nu poate evalua rațional situația,
 • nu mai are grijă de aspectul său

În plus, abuzul este adesea însoțit de depresie, scăderea stimei de sine și o lipsă generală de interes față de sex. În plus, abuzul de alcool este adesea asociat cu factori care perturbă funcția erectilă, cum ar fi fumatul intens, obezitatea și consumul de droguri.

Impotența alcoolică - tratament

Se estimează că până la 70% dintre bărbații care abuzează de alcool sunt expuși riscului de a dezvolta impotență alcoolică, iar jumătate dintre dependenții de alcool suferă de aceasta. Primul pas în tratarea infertilității alcoolice este, desigur, abstinența completă. Disfuncția erectilă poate fi tratată la astfel de pacienți cu medicamente si pastile potenta, recomandate de catre medic. Medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală sunt apoi utilizate pentru a descongestiona vasele de sânge din corpurile cavernoase ale penisului. Aceste medicamente se numesc inhibitori ai fosfodiesterazei 5, care includ:

 • sildenafil
 • vardenafil
 • avanafil
 • tadalafil

Eficacitatea inhibitorilor este ridicată, iar efectul scontat poate fi atins după 30 de minute de la administrarea comprimatului (în unele cazuri efectul durează până la 36 de ore). Cu toate acestea, trebuie amintit că alcoolul slăbește efectele chiar si efectul celor mai bune pastile de potenta.

Berea și potența

Deși doze mici de alcool mai slab pot avea un efect bun asupra actului sexual, deoarece ajută la scăderea inhibițiilor sexuale, cresc libidoul și cresc ușor stima de sine, consumul de bere se poate dovedi a fi o capcană. De ce? Se pare că consumul frecvent de bere are un efect negativ asupra potenței masculine. Fitoestrogenii din hamei (care sunt similari cu hormonii feminini numiți estrogeni) pot provoca efecte nedorite, cum ar fi:

 • scăderea secreției de testosteron,
 • pierderea masei musculare și creșterea grăsimii în jurul abdomenului și feselor,
 • chelie ,
 • celulita,
 • ginecomastie.

Aceste schimbări nu au un efect pozitiv asupra stimei de sine și pot perturba viața sexuală a unui băutor de bere.

Top 5 cele mai bune pastile pentru potenta in farmacii

02/04/2021
de catre Tianli Natural
top-5-cele-mai-bune-pastile-pentru-potenta

Libidoul poate fi crescut în multe feluri. Afrodisiace, sport, meditație, exerciții Kegel sau pastile pentru potenta, sunt doar câteva dintre trucuri pe care le puteti folosi. Aflați care sunt cele mai bune pastile potenta in farmacii, fara efecte secundare, pentru a vă crește dorința sexuală. 

Ce este libidoul?

Termenul libidou este cunoscut și sub numele de "pulsiune sexuală" și definește dorința unei persoane de a-si satisface instinctul sexual. În teoriile psihanalitice, libidoul se referă la energia necesară supraviețuirii speciei și a instinctelor sexuale.

Potrivit lui Freud, libidoul este forța motrice din spatele oricărui comportament uman. În prezent, semnificația acestui termen se concentrează pe dorința sexuală, atât la bărbați, cât și la femei.

Cercetări bazate pe chestionare completate de 2.225 de participanți, cu vârsta medie de 45 de ani, dintre care 79% erau femei, a avut urmatoarele rezultate: 

 • 26% dintre femei și 12% dintre bărbați nu au raportat nicio dorință sexuală,
 • 33% dintre femei și 25% dintre bărbați nu erau activi sexual,
 • 38% dintre femei și 44% dintre bărbați și-au limitat activitatea sexuală datorită sănătății lor fizice.
 • 49% dintre femei și 54% dintre bărbați au fost moderat sau nemulțumiți de viața lor sexuală. 

Ce afectează nivelul libidoului?

Nivelul libidoului este diferit de la o persoana la alta, prin urmare, frecvența activității sexuale diferă.
Anxietatea, relațiile toxice, problemele de la locul muncă, problemele de sănătate, vârsta, dieta nesănătoasă sau lipsa activității fizice vă afectează în mod negativ dorința sexuală. În acest articol, vă prezentăm cele mai eficiente modalități dovedite de stimulare a libidoului, dar si un top cu cele mai bune pastile pentru potenta in farmacii.

Cauzele libidoului scăzut

Scăderea libidoului se poate întâmpla în momente diferite din viața noastră. Nu este o regulă care se aplică doar in cazul persoanelor în vârstă. Creșterea dorinței sexuale necesită găsirea cauzei problemei și utilizarea unui supliment pentru potenta eficient. O scădere a libidoului poate fi cauzată de:

 • nivelul scăzut de hormoni responsabili de apetitul sexual - testosteron la bărbați, estrogen la femei,
 • consumul de droguri,
 • depresie, stres, anxietate,
 • probleme în relații,
 • modificări hormonale - menopauză, andropauza, perioada de după naștere și în timpul alăptării.

Cum funcționează produsele pentru disfuncție erectilă?

Cele mai multe remedii pentru potență funcționează în același mod. Acestea îmbunătățesc permeabilitatea vaselor de sânge, le dilată și cresc tensiunea arterială. Acest lucru facilitează fluxul de sânge în penis. În plus, pastilele pentru potență inhibă secreția de enzime care sunt responsabile pentru problemele de erecție și îmbunătățesc starea spermei.

Lista celor mai bune pastile potenta in farmacii fara prescriptie

# 1 Toot UP pastile

Acesta este favoritul actual al barbatilor care au votat in clasamentul nostru intitulat "Cele mai bune pastile potenta in farmacii", un clasament al celor mai eficiente produse, fără prescripție medicală. Poziția ocupata de Toot Up pastile, nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Dacă cineva caută un produs eficient, sigur și natural, cu siguranță ar trebui să își concentreze atenția asupra pastilelor Toot Up. 

Avantajul mare al acestui supliment este compoziția sa. Producătorul a selectat în mod optim formula și concentratia ingredientelor active. Utilizarea Toot UP este foarte simplă. Este suficient să luați 1 pastila de potență inaintea actului sexual. Substanțele active au un impact crescut asupra erecției și a senzațiilor sexuale.

# 2 Tianli fiole

Este unul dintre cele mai frecvent recomandate preparate pentru problemele de potență. Poate fi utilizat la orice vârstă și multi clienti confirmă eficacitatea acestuia. Eficacitatea suplimentului Tianli fiole este garantată de ingredientele naturale care alcătuiesc compoziția sa. 

Printre altele, conține Lycium barbarum. Este o sursă de multe vitamine care măresc eficiența organismului și cantitatea de sâng. Un alt ingredient important este Tribulus terrestris. Această plantă a fost confirmată științific că are un efect pozitiv asupra îmbunătățirii erecției. Pentru ca rezultatele să fie mai rapide puteti face o cura de de 16 zile.

Acțiunea suplimentului alimentar Tianli depinde de caracteristicile fiecarui organism. Poate începe să funcționeze mai repede pentru o persoană și mai lent pentru alta. Suplimentul este sigur pentru sănătatea dumneavoastră, dar doza zilnică recomandată nu trebuie depășită.

# 3 Maraton forte

Un alt preparat de potență care este adesea folosit de bărbații care se luptă cu probleme de erecție este Maraton forte. Câștigă multe clasamente și este adesea indicat ca fiind cel mai eficient și mai rapid în acțiune. La fel ca Tianli, conține doar ingrediente naturale, ceea ce garantează funcționarea sa eficientă.

Datorită ingredientelor naturale, nu are efecte secundare si este foarte sigur pentru sănătate. Cu toate acestea, nu trebuie utilizat de persoanele cu hipertensiune arterială, boli cardiace și circulatorii. 

Cele mai importante substanțe din suplimentul Maraton forte includ: L-arginina, ginseng, tribulus, polygonum. Muira puama are, de asemenea, o mare importanță, deoarece crește libidoul și afectează pozitiv secreția de hormoni și crește fertilitatea. În ceea ce privește doza, un comprimat este suficient, administrat inaintea actului sexual. 

# 4 Herbal V 

Pastilele de potenta Herbal V sunt rezultatul multor ani de cercetare. Alaturi de Pro v pastile, Virility max sau So Hard, care fac parte din aceeasi gama, aceste produse sunt foarte sigure datorită conținutului bogat in ingrediente naturale. 

În plus, produsele mentionate mai sus, ajută la obținerea unor erecții mai rapide și mai durabile și cresc mobilitatea și vitalitatea spermei. O cutie conține 4 capsule, care trebuie administrata cu aproximativ o oră înainte de actul sexual planificat. Toate produsele mentionate anterior ocupa un bine meritat loc 4 datorita eficientei. 

# 5 L arginina + tribulus

Este un produs natural realizat de Pro Natura, a cărui sarcină este creșterea libidoului, precum și menținerea nivelului adecvat de testosteron în sânge. L arginina + tribulus terestris va ajuta laîmbunătățirea calității sexului.

Modalități de creștere a dorinței sexuale pentru bărbați și femei

Creșterea nivelului libidoului necesită atentia dumneavoastră asupra starii fizice și mentale. Dacă există probleme în relația dvs., rutina sau plictiseala s-a strecurat, este timpul să acționați. Există multe metode diferite de a vă crește dorința sexuală. Libidoul scăzut nu înseamnă întotdeauna necesitatea unui tratament medicamentos. Iată câteva modalități eficiente și dovedite de a vă ajuta să vă bucurați din nou de actul sexual cu sau fara ajutorul celor mai bune pastile de potenta. 

1. Dieta

O dietă bazată pe produse sănătoase vă va oferi toți nutrienții necesari. Dieta joacă un rol semnificativ în menținerea bunăstării, a sănătății sexuale și a libidoului.

Obiceiuri sănătoase - Mâncați o porție de legume și fructe în fiecare zi, rămâneți hidratat și încercați să evitați alimentele procesate. În loc de o gustare dulce, pregătiți un amestec de nuci, legume proaspete pe care să le mâncați sau un smoothie cu fructe și legume.

Afrodisiace - Ciocolata este unul dintre produsele care sunt prietenoase cu sexualitatea ta. Consumul său stimulează secreția de serotonină, ce acționeaza ca un afrodiziac. Bananele și avocado, pe de altă parte, stimulează fluxul de sânge către organele reproducatoare, crescând sensibilitatea acestora. De asemenea, puteți adăuga pe listă smochine, stridii și piersici. 

Folositi condimente - Când pregătiți mâncarea, incercati sa o condimentati cu generozitate. Compușii conținuți în condimente, stimulează circulația. Condimentele care te vor ajuta să ai chef de sex sunt: chili, piper, muștar fierbinte, hrean, wasabi.

Suplimente cu oxid nitric - oxidul nitric joacă un rol important în stimularea zonelor intime, este responsabil pentru expansiunea vaselor de sânge, permițând un flux sanguin mai intens. Sursele de nitrați (sintetizate de organism în NO) sunt, printre altele: sfecla roșie, spanacul, rucola, țelina. Alternativ, puteți opta pentru un supliment care conține l-arginină și l-citrulină. 

Antioxidanți și flavonoizi - Acumularea radicalilor liberi in organism, poate perturba producția de oxid nitric. Antioxidanții naturali se găsesc în multe produse alimentare și chiar în băuturi. Cantități semnificative din aceste substanțe se găsesc în: afine, nuci, ciocolată, vin roșu, cafea sau ceai verde.

2. Activitatea fizică

Exercițiile fizice regulate au un efect benefic asupra echilibrului hormonal. Acestea vă permit să vă bucurați de o siluetă frumoasa, au proprietăți anti-stres și vă ajută să mențineți performanța sexuală. Fă doar ceea ce îți place. Poate fi alergare, înot, fitness sau orice altceva. Orice sport care te va costa câteva picături de sudoare, este foarte bun pentru potenta.

Unii specialiști sustin ca ar exista o corelație între excesul de greutate și libidoul scăzut. De asemenea, acest lucru se traduce printr-o fertilitate redusă, care este importantă pentru cuplurile care încearcă să aiba un copil. În plus, supraponderalitatea poate reduce încrederea în sine și stima de sine.

Cercetărilor arată că bărbații cu un IMC ridicat au un risc cu 30% mai mare de disfuncție erectilă. Același lucru este valabil și pentru femei. Cele cu un IMC ridicat au o problemă cu excitare sexuală și nu se pot bucura de sex.

Kilogramele in plus și obezitatea duc la un dezechilibru în organism. Aceastea fiind cauzele multor boli și, de asemenea, afectează negativ echilibrul hormonal. O dietă sănătoasă și o activitate fizică regulata, ajută la menținerea unei greutăți sănătoase și oferă energie vitală.

3. Pastile pentru potenta 

Utilizarea suplimentelor si pastilelor pentru potenta, poate duce la creșterea libidoului, îmbunătățind totodata funcția sexuală atât a femeilor, cât și a bărbaților. Studiile arată clar ca proprietățile ierburilor ajuta la creșterea dorinței de sex. 

Produse Naturiste

03/26/2016
de catre Tianli Natural

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua