Spray contra ejacularii - 4Men Delay Spray, 5ml

4men-delay-spray
Beneficii Intarzie ejacularea
Tip produs Spray
Forma/Textura Lichid
Compozitie Extracte din plante
Cantitate 1 bucata
 
82,00 lei
in stoc
+

4Men Delay Spray 5ml este recomandat bărbaților care suferă de ejaculare precoce, deoarece aceștia își pot întârzia cu siguranță momentul orgasmului. Performanță masculină de lungă durată, erecții mai ferme și mai dure ce va ajuta să vă recâștigați încrederea doar cu Men Power Delay.

Beneficiile 4Men Delay Spray asupra erectiei

  • Efect Extra Puternic - in doar 15-20 de minute de la aplicare
  • Întârzierea ejacularii - crește plăcerea și încrederea atunci când faci dragoste.
  • Reduce sensibilitatea - oferă o erecție de durată mai lungă.

Desensibilizează penisul atunci când este pulverizat pe cap și acționează în 5 minute de la pulverizare. Odată folosit, puteți face sex de până la 5 ori mai mult decât anterior. 

Cunoscut sub numele de spray desensibilizant, datorită capacității de a lungii durata actelor sexuale.

Ejacularea precoce este o afecțiune în care barbatul ejaculează după o stimulare minimă a penisului. Persoanele care se confruntă cu aceasta afectiune pot termina la scurt timp după preludiu sau inceperea actului sexual.

Un studiu mai vechi a constatat că aplicarea unui spray impotriva ejacularii, cu 5 minute înainte de sex a ajutat participanții să aibă un control mai bun asupra ejaculării și a dus la creșterea satisfacției sexuale.

Pulverizați de două - trei ori pe capul penisului și așteptați 15-20 minute, apoi sunteți gata de acțiune. Spalati zona sau folositi prezervativul dupa utilizarea spray-ului.. Alternativ, puteți pulveriza pe palma și sa masați organul genital.

Prezentare: 5 ml

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...