Potent Power, 50 capsule, Star International

​POTENT POWER 50 capsule STAR INTERNATIONAL tulburari de dinamica sexuala.
 
34,50 lei
Momentan Indisponibil

Potent Power, 50 capsule - Pret 34,50 lei

Suplimentul alimentar POTENT POWER este un produs Ayurvedic ce contine un amestec de plante bogate in minerale cu efect sinergic de sustinere a performantelor sexuale masculine.

POTENT POWER ajutala imbunatatirea calitatii si cantitatii spermei, la atenuarea problemelor asociate performantelor sexuale (ejacularea precoce, erectia slaba si insuficienta) si contribuie la reducerea stresului oxidativ. De asemenea, POTENT POWER contribuie la sustinerea sistemului nervos si a functiilor psihice (conferind o starea de bine prin inducerea starii de calm si cresterea increderii in sine), ajutand astfel la revigorarea generalaa organismului si la functionarea normalaa aparatului genital masculin.

De asemenea, continutul de plante din POTENT POWER sustine sanatatea prostatei, a sistemului urinar si a circulatiei sanguine, ceea ce contribuie la mentinerea erectiei si la sustinerea eforturilor fizice.

Contribuie:

  • - la optimizarea functiilor si activitatii aparatului genital masculin
  • - la atenuarea efectelor negative asociate tulburarilor erectile
  • - la sustinerea capacitatii de autoaparare si de adaptare a organismului la conditiile de mediu
  • - la imbunatatirea tonusului si ameliorarea starilor de oboseala si epuizare

Suplimentul alimentar POTENT POWER este un produs natural din plante medicinale ayurvedice cu un continut bogat de fitonutrienti. Sustine metabolismul, circulatia sanguina, forta si masa musculara, echilibrul hormonal.  Rezultatele sunt vizibile dupa prima saptamana!