Maca pulbere ecologica, 125g, Niavis

Maca Pulbere
 
25,00 lei
in stoc
+

Maca pulbere ecologica, 125g, Niavis - Pret 22,00 lei

Maca este o plantă găsită exclusiv în Peru și a fost cultivată acolo pentru mai mult de 2000 de ani. Există diferite tipuri de maca, inclusiv maca galbena, roșie și neagra. Maca este luata ca un supliment nutritiv sub formă de pulbere și în mod tradițional a fost folosita ca medicament. Cercetările arată că maca pulbere are multe beneficii pentru sănătate atât pentru persoanele sănătoase, cât și pentru cei cu diferite afecțiuni și boli. 

Maca pulbere - imbunătățește energia

Maca pulbere poate creste nivelul de energie și poate îmbunătăți performanțele atletice. Acest lucru a fost măsurat într-un studiu privind bicicliștii publicat în "Journal of Ethnopharmacology". Opt cicliști sănătoși au fost programați în timp ce efectuau o plimbare cu bicicleta de 40 de kilometri înainte și după 14 zile de la administrarea de maca. Studiul a constatat că suplimentele de maca îmbunătățesc semnificativ timpul sportivilor, indicând efectele energizante ale maca. Studiile privind percepția de sine au arătat, de asemenea, că oamenii se simt mai energici după ce au consumat maca, potrivit unui articol din "Medicină complementară și alternativă bazată pe dovezi".maca pulbere

Maca pulbere - echilibrează hormonii

Un studiu din 2006 publicat în "Jurnalul Internațional de Științe Biomedicale" a constatat, de asemenea, că maca are un efect antidepresiv. Oamenii de știință au atribuit aceste rezultate efectului de echilibrare pe care maca la avut asupra nivelurilor de hormoni sexuali. Ei au descoperit ca celor cărora li sa administrat maca au avut niveluri scăzute de cortizol și adrenalină, care sunt hormonii raspunzatori de stres. Ei concluzionează că maca este utilă în corectarea simptomelor fiziologice ale menopauzei la femei.

Maca pulbere - favorizează sănătatea mintală

Într-un studiu din 2006 publicat în "BMC Complementary and Alternative Medicine", cercetătorii au analizat efectele maca galbenă, roșie și neagră asupra depresiei și funcției cognitive. Toate tipurile de maca au redus depresia, în timp ce maca negru a îmbunătățit în special procesul de învățare și funcția cognitivă. Deși sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina aplicațiile farmacologice, cercetările sugerează că maca poate avea beneficii pentru creierul dumneavoastră și pentru sănătatea mintală.

Maca pulbere - reduce tensiunea arterială

maca radacina

În populațiile unde maca este consumată în mod tradițional, oamenii tind să aibă tensiune arterială mai scăzută comparativ cu cei care nu consuma. Maca pulbere are capacitatea de a scădea tensiunea arterială, deoarece compușii săi fenolici au inhibat enzimele relevante pentru hipertensiune arterială. Acest lucru sugerează că maca poate fi utilă în prevenirea și tratamentul hipertensiunii arteriale.

Maca pulbere dozaj și scopuri:

Maca crește libidoul și fertilitatea masculina daca se consuma 1500 și 3000 miligrame. Pentru tratarea simptomelor menopauzei, sunt necesare 2 000 de miligrame pe zi. Dacă utilizați pulbere liberă, începeți cu o linguriță zilnică și luati treptat până la o doză maximă de 3 până la 6 lingurițe pe zi. Se recomandă administrarea timp de trei până la șase luni și apoi o pauză de una până la două săptămâni înainte de reluarea utilizării pulberii de maca.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...