Afrodisiace

Afrodisiace Naturale, Stimulente Sexuale, libido

Dorința de a face sex este primul pas către orgasm. Dar ce ai de făcut dacă libidoul tău este încă scăzut și partenera nu te excită? Te poți ajuta cu suplimente afrodisiace care îți vor crește dorința de sex și șansele de orgasm precum Tianli sau Toot Up. O scădere a libidoului poate înrăutăți semnificativ calitatea vieții sexuale. Afrodisiacele sunt substanțe pe care natura le-a înzestrat cu capacitatea de a stimula hormonii sexuali.

Scăderea apetitului sexual poate fi observata în caz de: 

  • epuizare,
  • stres constant, supraîncărcare si oboseala, 
  • alimentație proastă, 
  • administrarea de pastile contraceptive.

Ca și în cazul produselor de potenta destinate bărbaților, afrodisiacele naturale pentru femei cresc libidoul și intensifică senzațiile din timpul actului sexual. Datorită fluxului sanguin crescut către organele genitale, există o sensibilitate crescută la stimulii tactili. Datorită compoziției naturale din plante, produsele afrodisiace si stimulentele sexuale, susțin sistemul nervos, stimuleaza pofta si dorinta de a intretine relatii sexuale. Ca și în cazul altor suplimente alimentare, afrodisiacele ar trebui folosite pentru o perioadă lungă de timp, pana la câteva săptămâni, pentru a creste apetitul sexual.

Incearca si tu afodisiace naturale, stimulente sexuale, produse pentru libido

Compușii conținuti de afrodisiace stimulează funcția sexuală prin afectarea receptorilor tactili, stimulând centrul erectil din măduva spinării și activitatea gonadelor. În plus, au capacitatea de a crește aportul de sânge catre organele genitale, precum și sensibilitatea  la stimulii erotici. Afrodisiacele, în principal cele clasificate drept adaptogene, reduc stresul, care este principalul vinovat de scaderea libidoului.

Comanda afrodisiace femei si barbati, cu efect rapid

Afrodisiacele naturale pentru bărbați care pot fi comandate din farmacia noastra sunt: țelină, ginseng sau maca de la branduri precum Pro Natura sau Cosmopharm. Pe langa acestea puteti folosi si extract de lemn de santal, cuișoare, vanilie, scorţişoară si nucşoară.