● 031.418.0100

● 0721.281.755 vanzari/support

● 0764.300.469

Irigator nazal, Rhino Horn Junior

rhino horn junior
 
60,00 lei
Momentan Indisponibil

Noi (Sam Distribution SRL) trimitem e-mailuri legate de cont, din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail atat timp cat sunteti clientul nostru.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să stergem datele dvs. personale din baza noastră de datem trimiteți un e-mail la adresa contact@samdistribution.ro.

Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor cu caracter personal, să vă informăm despre acest drept

Adăugați la lista de preferințe

Rhino Horn Junior - irigator nazal amelioreaza si combate alergiile si sinuzita. Rhino Horn Junior a aparut de curand pe piata romaneasca reprezentand o metoda eficienta de a curata nasul, este un produs de nadejde in tratarea sinuzitei cronice, curata si elimina impuritatile cailor nazale.

Irigatorul nazal Rhino Horn Junior este recomandat de catre medici deoarece nu are reactii adverse si este foarte simplu de utilizat chiar si de catre cei mai mici membrii ai familiei.

Clatirea nazala cu ajutorul irigatorului nazal Rhino Horn Junior este o metoda eficienta de prevenire a sinuzitei si poate reduce simptomele alergiilor ce sunt cauzate de praf  / polen.

Produsul pentru copii are o singura culoare disponibila - turcoaz.

  • Respiratie libera
  • Sinusuri sanatoase
  • Elimina mucusul
  • Desfuna caile nazale
  • Elimina polenul si praful

Produs fabricat din plastic reciclabil (polietilena de inalta densitate) prietenos cu mediul.

Produsul are certificatul ISO 13485/2003 si insemnul CE. Irigator nazal Rhino Horn juniortestat conform directivei UE 93/42/EEC.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au mai cumparat