Irigator nr 11 cu canula - 347ml

REDUCERE 9%
Irigator nr 11
Pret vechi: 34,00 lei  
31,00 lei
Discount: 3,00 lei (9%)
in stoc
+

Irigator nr 11 la cel mai bun pret!

Descriere: Irigator nr 11, pentru clisma la adulti si copii,irigator vaginal,spalaturi vaginale,constipatie,interventii chirurgicale abdominale, colici abdominale, tratamente uro genitale.Irigator vaginal este ideal pentru igiena vaginală şi prevenirea infecţiilor.

Irigator para cu canula pentru spălături vaginale,clisma la copii,adulti,colici abdominale sau inaintea unei interventii chirurgicale abdominale.

Este deosebit de folositor pentru igiena oricarei femei,pentru adultii cu probleme de constipatie sau in efectuarea unor tratamente uro genitale.Se vor utiliza întotdeauna soluţii recomandate de medicul dumneavoastră.

IRIGATORUL VAGINAL este prevăzut cu o canulă din cauciuc moale şi foarte flexibilă pentru o introducere cât mai eficientă şi delicată în vagin.
Instrucţiuni: Lichidul din pară trebuie să aibă aproximativ aceeaşi temperatură cu corpul.

Consultaţi-vă doctorul înainte de folosire. Dacă orice parte componentă se deteriorează sau este deteriorată aruncaţi produsul cu totul.

Produsul este esenţial pe perioada sarcinii. Instrucţiuni de curăţare şi păstrare: Înainte de prima folosire ca şi apoi după folosirea parei spălaţi fiecare parte separat şi sterilizaţi-le în apă clocotită. Asiguraţi-vă că apa acoperă în întregime produsul.

Atenţie: Nu sterilizaţi produsul în cuptorul cu microunde şi nu folosiţi dezinfectanţi pentru sterilizare!Capacitate 290 ml

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat