Tianli

Tianli - Gama de produse Tian Li cu Transport Gratuit

Gama de produse Tianli este compusa din suplimente alimentare inovatore sub formă de fiole si tablete, care vin in ajutorul barbatilor cu probleme de potenta. Tianli fiole s-au dovedit a fi cu adevărat util pentru a învinge orice problemă legată de sfera sexuală masculină. 

Formula produselor Tianli este compusa din plante cu efect afrodiziac, capabile atât să restabilească funcționarea corectă a organului sexual, cât și să garanteze o excitare constantă pe întreaga durată a actului sexual. Tianli îmbunătățește sensibilitatea și asigură astfel un act sexual mult mai lung și mai satisfăcător oferind o placere absoluta in timpul actelor sexuale.

Ce este Tianli și cum funcționează?

TIANLI este unul dintre cele mai cautate si apreciate branduri de suplimente pentru potenta. Este compus din 4 produse:

 • Tianli 6 fiole - este produsul consacrat, ce ajuta la crestera performantelor sexuale si intensitatea erectiilor.
 • Tianli 4 fiole - ajuta la mentinerea functiilor sexuale normale si a vitalitatii. Efectul este usor mai slab in comparatie cu varianta cu 6 fiole.
 • Tianli spray - asigura intarzierea orgasmului cu pana la 30 de minute, iar efectul este foarte rapid de la aplicare. Se utilizeaza prin pulverizarea a 4-5 pufuri pe capul decalotat.
 • Tianli Servetele - produsul face ca actul sexual sa dureze mai mult, efect ce se datoreaza compozitiei speciale care combate ejacularea precoce.

Produsele Tianli sunt 100% naturale, compuse din plante cu efect afrodiziac si vitalizant si nu au efecte secundare asupra organismului. Acestea contin extracte provenite din plante medicinale care au o larga utilizare in medicina traditionala si o eficienta deosebita asupra potentei. 

Tianli este un produs care oferă o soluție pentru barbatii care suferă de disfunctie erectila. O deficienta in calitatea actului sexual, poate duce la infidelitate si va poate afecta negativ relatia cu partenera. Tianli asigură erecții mai tari și mai puternice prin îmbunătățirea fluxului de sânge si astfel va poate îmbunătăți performanța în dormitor.

Care este diferenta intre Tianli 6 fiole si Tianli 4 fiole? Difera compozitia si efectul celor doua produse?

Tianli este un brand de suplimente pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Produsele sunt fabricate in China de Changchun Tianli-Health ProductsCo. Diferenta dintre cele 2 produse este facuta in primul rand de metoda de extractie a ingredientelor din compozitia acestora, a modului de procesare si a concentratiilor active de substante.

Tianli 6 fiole - asigura crestera performantelor sexuale, îmbunătățește sensibilitatea și asigură astfel un act intim mult mai lung și mai satisfăcător. In comparatie cu alte suplimente formula sa acționează asupra tuturor aspectelor care duc la reducerii virilității, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic.

Tianli 4 fiole - este un produs care contine extracte din plante medicinale care au rol in imbunatatirea circulatiei si combaterea radicalilor liberi. De asemenea este utilizat in cure de 16 zile ca remediu in diferite afectiuni urologice.

Formula Tian li 4 fiole la fel ca si Tianli 6 fiole conține doar ingrediente complet naturale, așa că nu prezintă efecte secundare chiar și după utilizare prelungită.

Ambele produse sunt 100% naturale si au o acțiune stimulatoare asupra organului masculin. Va pot ajuta sa obțineti performanțe sexuale cu adevărat satisfăcătoare. Tianli 4 fiole in comparatie cu Tianli 6 fiole are o actiune usor mai slaba ce se datoreaza metodei de extractie si concentratiei de substante active!

Compozitia Tianli capac auriu este obtinuta prin presare la rece!

Tianli 6 fiole ingrediente si compozitie per fiola:

 • 0.3 ml Alcool, 0.7 ml Eleutherococcus senticosus, 0.7 ml Moringa Oleifera, 0.7 ml Rhodiola Rosea, 1.9 ml Tribulus Terrestris, 1.9 ml Polygonum multillorum, 1.9 ml Lycium barbarum, 1.9 ml Xanthium Spinosum.

Compozitia Tianli 4 fiole este obtinuta prin procesare la cald!

Tianli 4 fiole ingrediente si compozitie per fiola:

 • 0.3 ml Alcool, 0.3 ml Eleutherococcus senticosus, 0.3 ml Panax Ginseng, 1.2 ml Moringa Oleifera, 0.3 ml Astragalus membranaceus, 1.0 ml Rhodiola Rosea, 1.2 ml Cuscuta Chinensis, 1.8 ml Polygonum multillorum, 1.8 ml Lycium barbarum, 1.8 ml Xanthium Spinosum.

In comparatie cu alte medicamentele împotriva impotenței, fiolele Tianli conțin doar ingrediente naturale care nu sunt periculoase pentru organism, așa că pot fi administrate în siguranță de toți cei care se confruntă cu o scădere a performanței lor sexuale fără riscul de efecte secundare.

Eficacitatea Tianli este confirmată de numeroasele teste de laborator si opiniile pozitive obținute de numeroșii clienti multumiti!

Ce inlocuitor Tianli este rocomandat sa folosesc?

Ca inlocuitor pentru Tianli este recomandat produsul Toot Up. Acesta se numara printre cele mai eficiente suplimente destinate bărbaților. Îmbunătățește viața sexuală în mod natural. Ajută la erecții mai dure și de lungă durată. Singurul dezavantaj il reprezinta faptul ca produsul nu se gaseste in permanenta pe piata!

Maraton Forte sau Tianli?

Ai probleme cu potența si vrei sa stii ce te poate ajuta dintre Maraton Forte sau Tianli? Raspunsul este simplu! Ambele produse sunt eficiente, insa se administreaza in mod diferit. Incearca ambele suplimente, astfel poti stii pe viitor ce isi face treaba pentru tine!

Maraton trebuie administrat cu 2 ore înainte de sex, in comparatie cu Tianli care trebuie luat cu 1 ora inainte. Totul tine de preferinte si de efectul produselor la fiecare barbat in parte.

Actul sexual dureaza foarte putin si sunteti in cautarea unui produs impotriva ejacularii? Puteti rezolva aceasta problema cu Tianli Spray sau Tianli Servetele!  

Cu aceste produse puteti spune stop ejacularii precoce, actul sexual va deveni mult mai lung, mai intens și mai împlinit. Aceste produse sunt atât de eficiente si simplu de utilizat incat va ajuta să:

Tianli Spray

 • efectul poate dura pana la 5 ore;
 • doar a 4-6 pufuri pe trunchiul si capul decalotat sunt suficiente;
 • are loc o crestere a intensitatii actului sexual;
 • efect in aproximativ 15-25 de minute de la aplicare;
 • efectul duce la intarzierea ejacularii;
 • creste fermitatea si durata erectiilor ;
 • actioneaza prin reducerea sensibilitatii la nivelul penisului si a zonei genitale 

Tianli servetel umed pentru potenta si intarzierea ejacularii:

 • actul sexual se poate prelungi chiar si la 60 de minute;
 • sustine fermitatea erectiilor si durata acestora;
 • ajuta in caz de ejaculare precoce;
 • stimuleaza cresterea performantelor sexuale;
 • efect rapid de la aplicare in maxim 20 de minute;
 • se utilizeaza foarte usor prin stergerea capului si trunchiului membrului;

Cu o cura de Tianli de 18 fiole, puteți obține erecții mai puternice, mai dure și de durată, dar si o imbunatatire a tonusului si a vitalitatii!

Iată ce efecte au ingrediente din compozitia Tian li fiole:

0.3 ml Alcool, 0.7 ml Eleutherococcus senticosus, 0.7 ml Moringa Oleifera, 0.7 ml Rhodiola Rosea, 1.9 ml Tribulus Terrestris, 1.9 ml Polygonum multillorum, 1.9 ml Lycium barbarum, 1.9 ml Xanthium Spinosum.

 • Eleutherococcus senticosus: este o planta cu o actiune benefica asupra circulatiei sanguine. Ajută la creșterea producției de spermatozoizi;
 • Extract de Tribulus Terrestris: această plantă este cunoscută din cele mai vechi timpuri pentru capacitatea sa de a influența pozitiv virilitatea prin creșterea nivelului de testosteron;
 • Moringa Oleifera: este capabilă să absoarbă toxinele, purificând organismul și restabilindu-i toate funcțiile normale;
 • Xanthium Spinosum: este o planta de origine orientala cu proprietati antistres cunoscute, deci capabila sa desfasoare o puternica actiune stimulativa si energizanta;
 • Lycium barbarum: creste calitatea lichidului seminal.

Incearca Tianli pentru potenta maxima si placere sporita!

Creste performantele sexuale, intensitatea actului sexual si virilitatea indiferent de varsta!