Salvestrol Shield, 60 capsule, Hyperfarm

Salvestrol Shield
 
155,00 lei
6426376000057
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

Salvestrol Shield, 60 capsule

Detine o formula special conceputa pentru prevenirea cancerului - Salvestrol ShieldPlecand de la cercetarile stiintifice care au arata ca zilnic organismul nostru dezvolta pana la 1000 celule canceroase, Salvestrol Shield prin formula sa speciala induce distrugerea acestora, creste imunitatea si reduce efectele nocive ale radicalilor liberi.

  •  Efect puternic antitumoral
  •  Efect chemoprotector si radioprotector
  •  CITOSTATIC Natural pentru prevenirea cancerului
  •  Efect imunomodulator (adaptogen)

Salvestrol Shield a fost realizat de catre cei mai renumiti cercetatori in domeniul oncologiei. Combinatia perfecta de extracte din fructe din Salvestrol Shield/ Salvestrol Platinum, a fost  special realizata in laboratoarele de cercetare pe tesuturi canceroase din creier, san, prostata, plamani, testicule, ovare, colon chiar si sange ( pentru verificare eficientei in cazul leucemiei).

Medicina naturista a avansat foarte mult in ultima perioada si de succesul tratamentelor adjuvante se bucura si Salvestrol. Salvestrol Shield actioneaza sub influenta enzimei CYP1B1. Aceasta enzima se regaseste doar in cadrul celulelor canceroase. Salvestrolii cand intalnesc enzima se activeaza si actioneaza ca substante citostatice naturale. Salvestrolii induc apoptoza celulelor tumorale si protejeaza in acelasi timp celulele sanatoase si mentin integritatea structurii ADN.

Deoarece enzima CYP1B1 este prezenta doar in celulele canceroase, Salvestrol Shield este eficient atata profilactic cat si terapeutic in multe afectiuni  dar in special 
in cancer. Salvestrolii din Salvestrol Shield sunt directionati stric sa actioneze asupra celulelor bolnave din organism.

Salvestrol Shield fiind un produs natural fara efecte secundare poate fi administrat inclusiv in perioada in care urmati si un tratament alternativ, homeopatic, acupunctura sau folositi alte metode naturale. Odata cu distrugerea celulelor bolnave din organism Salvestrol Shield creste si imunitatea intregului organism si pacientul se simte mai bine inclusiv in perioadele de terapii complementare, cum ar fi chimioterapia sau citostaticele.  Cresterea imunitatii data de Salvestrol Shield/ Salvestrol Platinum duce 
implicit la cresterea eficientei tratamentelor folosite de pacient, indiferent ca este vorba de cancer sau o alta afectiune cronica.

Salvestrol Shield / Salvestrol Platinum reduce senzatiile de discomfort simtite de pacientii care urmeaza terapii complementare radioterapie, chimioterapie, citostatice, cobalto-terapie s. a. m. d.. Fiind un produs cu efect puternic antioxidant, Salvestrol Shield, nu se administreaza in ziua in care pacientul merge la terapie ci se administreaza incepand cu a doua zi dupa sedintele efectuate.

Salvestrol Shield are o actiune multipla in organism care este exprimata in 'numar total puncte de Salvestroli'.

Asa cum v-am prezentat si mai sus, organismul nostru dezvolta zilnic cel putin 1000 de celule canceroase. Pentru a sustine cat mai mult activitatea sistemului imunitar si pentru a avea un organism sanatos, este indicat sa administrati Salvestrol Shield/ Salvestrol Platinum mai ales in perioadele de stres, efort fizic sau psihic intens, pe perioada anotimpului rece. De asemenea, daca alimentatia dvs nu contine destule legume si fructe, puteti administra Salvestrol Shield pentru a compensa lipsa acestora din dieta dvs. zilnica.

Pentru a facilita absorbtia mai buna in organism este indicata administrarea Salvestrol Shield pe perioada mesei. In functie de stadiul afectiunii, se recomanda administrarea Salvestrol Shield astfel:
 - profilactic  pana la 350 puncte Salvestrol Shield/zi
 - terapeutic in cazul cancerului avansat sau in cazul persoanelor cu antecedente pana la 1000 de puncte Salvestrol Shield/ zi administrate pe perioada mesei dimineata, la pranz si seara.

Enzima CYP1B1 poate fi blocata de mai multe substante si atunci este indicata renuntarea la fumat, aditivi alimentari sau legumele fructele cu pesticide. Pentru a creste eficienta administrarii Salvestrol Shield, incercati sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa, spalati bine fructele si legumele, nu mancati alimente fierbinti sau picante.

Datorita efectului sau puternic antioxidant, Salvestrol Shield nu este indicat sa fie administrat in asociere cu suplimente ce contin - ginseng, gingko, B17, sunatoare, rezveratrol sau suc de grapefruit. Daca administrati Salvestrol Shield impreuna cu suplimente care contin substantele de mai sus, pot aparea stari usoare de agitatie, 
insomnie, cresterea tensiunii arteriale doarece toate au efect revigorant asupra organismului.

Ingredientele Salvestrol Shield sunt 100% naturale, extrase din fructe

  • - extract de portocale amare
  • - extract de afine
  • - extract de mure
  • - extract de seminte de struguri

Va precizam ca nici un fruct nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide.
Salvestrol Shield contine ingrediente naturale si de aceea de la un lot la altul pot exista variatii in ceea ce priveste mirosul sau culoarea/ gustul.

Se recomanda administrarea Salvestrol Shield la o diferenta de 3 ore dupa administrarea tratamentului de sinteza  pentru a evita eventualele inhibari. Fiind cu efect antioxidant poate identifica substantele din medicamentele de sinteza ca fiind toxice si le elimina din organism  inainte ca acesta sa isi faca efectul. Daca administrati Salvestrol Shield la 3 ore dupa, acesta va actiona atat pentru intarirea imunitatii dar si pentru ameliorarea starilor de discomfort cauzate de tratamentele de sinteza.

In cazurile mai grave, cu complicatii se recomanda administrarea Salvestrol Platinum, cu formula mai concentrata astfel:

  • - 2 capsule/ zi Salvestrol Platinum pentru persoane normoponderale
  • - 3 capsule/ zi Salvestrol Platinum petnru persoane supraponderale.

Mod de ambalare: 60 capsule
Hyperfarm

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu