Profertil barbati, 60 capsule, Lenus Pharma

REDUCERE 13%
Profertil
Pret vechi: 256,00 lei  
224,00 lei
Discount: 32,00 lei (13%)
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

Profertil barbati, 60 capsule, Lenus - Pret 259.9 lei

Profertil -  un proverb foarte popular spune "Fiecare om ar trebui să planteze un copac, să construiască o casă și să aibă un copil". Primele două puncte din "lista de sarcini" sunt relativ ușor de realizat. Cel de-al treilea, sa fii tatăl unui copil, va rămâne o dorință pentru un număr din ce în ce mai mare de bărbați. Din nefericire, este dificil sau chiar imposibil de îndeplinit in unele cazuri.

La nivel mondial, se nasc din ce în ce mai puțini copii din cele mai diverse motive. Astăzi, deja 10-15% din toate cuplurile nu au un copil. Există numeroase motive pentru care oamenii au dificultăți în a concepe. Factorul feminin sau factorul de sex masculin sau o combinație a celor două - ambele sexe sunt afectate în aceeași măsură.

Factorul masculin Profertil

În 40-90% din cazuri, subfertilitatea masculină este cauzată de insuficiența producției de spermă. O scădere cu 58% a numărului de spermatozoizi în ultimii 50 de ani a fost documentată în studii. O analiză a peste 100 de studii publicate arată o scădere semnificativă a densității spermei în ultimii 60 de ani, în special în Statele Unite și în Europa / Australia (între 1-3% / an). 3) 4) infertilitatea masculină are multe cauze - în țările industrializate, genetica, stresul, schimbările în stilul de viață, dar și obiceiurile dietetice au redus producția și calitatea spermei într-o rată alarmantă.

Deși există numeroase opțiuni de tratament disponibile pentru femei, inclusiv fertilizarea in vitro (FIV), opțiunile bărbaților de a-și îmbunătăți singurul și factorul decisiv, calitatea spermei, sunt foarte limitate.

PROfertil este primul aliment alimentar care ajută la îmbunătățirea calității spermei și, astfel, în tratamentul infertilității masculine. Eficacitatea sa a fost demonstrată în studiile clinice. Această opțiune de tratament Profertil cu micronutrienți sa dovedit a îmbunătăți calitatea spermei.

Acesta a fost aprobat pentru managementul dietetic al scăderii fertilității la bărbați.
Ingrediente brevetate
Fabricat conform ghidului GMP

Indicatii PROfertil :
În infertilitatea primară
În infertilitatea secundară (al doilea copil)
cu fertilizare in vitro (FIV)
Dovedită în studii la :

Creșterea fertilității masculine
Îmbunătățiți numărul și densitatea spermatozoizilor
Produceți spermă rapidă și motilă
Reduceți rata malformațiilor și avorturilor spontane

Cum să administrati PROfertil:
PROfertil masculin cel mai mic pret - este disponibil in varianta de o lună (60 capsule) sau pentru 3 luni (180 capsule). Se recomandă administrarea a două capsule pe zi de Profertil cu puțină apă, preferabil cu sau după masă. 
PROfertil prospect: trebuie administrat timp de cel puțin 3 luni până la apariția unei sarcini.

Diferențele față de suplimentele alimentare:
Formularea alimentelor dietetice trebuie să se bazeze pe principii sănătoase medicale și nutriționale și demonstrată prin date și publicații științifice general acceptate.
Alimentele dietetice sunt folosite ca tratament suplimentar al unei boli, afecțiuni medicale sau alte plângeri. Cu toate acestea, acestea nu sunt utilizate pentru prevenire - prin urmare, doze mai mari decât cu suplimentele alimentare, deoarece acestea sunt utilizate pentru a compensa o deficiență.
Alimentele dietetice sunt administrate pacienților sub supraveghere medicală. Poti incerca si Tianli. 

Diferențe față de medicamente:
Nu există ingredient activ farmacologic
Disponibil fără prescripție medicală de la medicul dumneavoastră sau farmacistul

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alti clienti au mai cumparat