Fertilitate

Vitamine pentru cresterea fertilitatii, produse fertilitate

Mulți factori afectează fertilitatea atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Una dintre cele mai importante este vârsta, dar și sănătatea generală, stilul de viață și chiar dieta ambilor parteneri. Unele dintre ele sunt în afara controlului nostru, dar există modalități de a susține fertilitatea și de a crește șansele de a avea copii.

Pentru a crește șansele de a concepe un copil, trebuie să completați dieta cu vitamine si suplimente care susțin fertilitatea. Avem o gamă variata de suplimente, vitamine, minerale pentru femei și bărbați, ale căror formule au fost dezvoltate astfel încât să ajute sistemul reproducător.

Vitamine fertilitate pentru femei si barbati

O solutie eficienta pentru cresterea fertilitatii o reprezinta suplimentele, care conțin vitamine și minerale. Medicamentele pentru fertilitate destinate bărbaților vor avea o compoziție diferită fata de medicamentele pentru fertilitate destinate femeilor. Ca alternativa barbatii pot utiliza si stimulente pentru potenta, iar femeile afrodisiace naturale, fara efecte secundare.

  • Produsele pentru cresterea fertilitatii la bărbați vor conține vitamina E, l-carnitină, l-arginină, taurină, magneziu sau zinc. Aceste ingrediente contribuie la creșterea dorinței sexuale, îmbunătățesc calitatea spermei și mențin un nivel normal de testosteron.
  • Produsele de fertilitate pentru femei vor conține în principal inozitol, acid folic și vitamine (vitamina D, B6 sau B12).  Aceste ingrediente contribuie, printre altele, la reglarea echilibrului hormonal.

Femeile care intenționează să rămână însărcinate pot face teste de fertilitate.