Plasturi antireumatici

Plasturi cu ardei iute, plasturi antireumatici, plasturi pentru durerile de spate

Atunci cand suferiti de dureri reumatismale sau durerile musculare va recomandam plasturii antireumatici, plasturii cu ardei iute sau plasturii pentru durerile de spate deoarece acestia au efect analgezic ce calmeaza durerile intr-un timp scurt.

  • Plasturi antireumatici: acestia reprezinta remediul ideal impotriva reumatismului. Ardeiul iute din compozitie calmeaza durerea si incalzeste locul dureros.Plasturele antireumatic se aplica pe locul dureros prin presare uniforma si se poate pastra intreaga zi, ajutand astfel la calmare inca din prima ora de la aplicare si ajutand la eliminarea durerii. Plasturii antireumatici calmeaza durerea si reduc inflamatiile pe care reumatismul le produce prin eliberarea lenta a substantelor benefice din plante.
  • Plasturi pentru durerile de spate: alina durerile dureri musculare sau pe cele provocate de sciatica sau artrita.
  • Plasturi cu ardei iute: stimuleaza circulatia sanguina.Acesti plasturi antireumatici au in componenta un hidrogel cu capsaicina, care este substanța activa din ardeiul iute ce produse in aproximativ 10-15 minute de la aplicare un efect de incalzire.

Comanda online plasturi antireumatici pentru durerile de spate