Miere De Manuka

Miere de manuka - Ghid pentru alegerea concentratiei potrivite

Mierea de Manuka se remarcă prin proprietățile sale antiseptice și curative. Manuka este un arbust din Noua Zeelandă care a fost folosit de oamenii maori de secole ca medicament natural. Mierea pe care o fac albinele din floarea acestui tufiș are o activitate antibacteriană importantă care este utilă în combaterea tuturor tipurilor de ciuperci, viruși și bacterii.

Datorită unei substanțe naturale, Metilglioxal, această miere manuka este deosebit de eficientă. Câteva decenii de cercetări și publicații în reviste științifice de renume mondial confirmă că mierea de Manuka cu o anumită cantitate de Metilglioxal este foarte eficientă în multe zone, ingerată sau aplicată pe piele.

Mierea de Manuka este considerata antibioticul natural cel mai puternic si este recunoscuta în toată lumea, pentru proprietatile sale antibacteriene. Datorită cantitatii limitate in care se produce și faptului că necesită diferite teste si certificări pentru a putea fi atestata ca originală, mierea de Manuka are un preț putin mai mare decât mierea clasica pe care o gasim in Romania. Oamenii folosesc tratamente cu miere de manuka in intreaga lume, pentru a trata diferite afecțiuni bacteriene, precum: infecții cu stafilococ, paraziți intestinați, helycobacter pylori, dar si multe alte afecțiuni gastro intestinale. Poate fi utilizează ca tratament pentru întărirea imunității. Clientii Tianli-naturalpotent.ro au preferat produse din gama: Wedderspoon. Cel mai cautat produs din aceasta categorie este Miere de Manuka, RAW, KFactor 16, 500g, Wedderspoon.

Care sunt beneficiile mierii de Manuka?

Toate mierea de manuka are proprietăți antibacteriene și antibiotice, în mare parte datorită faptului că aceasta conține peroxid de hidrogen. 

  • Manuka miere este eficientă împotriva multor tulpini bacteriene. 
  • Ajută la vindecarea rănilor și poate chiar acționa ca un antibiotic natural.
  • Proprietățile terapeutice ajută in lupta împotriva celor mai rezistente bacterii (ex: staphylococcus aureus - Helicobacter pylori - Streptococcus)

Ce este ratingul MGO? 

Metilglioxalul este molecula activă a mierii de manuka care îi conferă multiplele sale beneficii.

Eticheta care permite cunoașterea exactă a cantității de metilglioxal, pe kilogram este eticheta MGO, care este o marcă oficială.

Cu cât concentrația de MGO este mai mare, cu atât acțiunea antibacteriană a mierii de manuka este mai mare.

Diferitele concentratii de MGO în funcție de utilizări:

  • 100 + – alimentație, utilizare zilnică și preventivă
  • 400 + – se utilizează pentru a vindeca răni, arsuri, trata tuse, bronșită, angină, ulcere bucale...
  • 550 + – utilizare în spitale, helico bacter coli

Comanda online miere de manuka la un super pret

Pe Tianli-naturalpotent.ro veți găsi miere manuka originala din Noua Zeelandă de la diverși producători, la un super pret. Alege mierea de manuka naturala pentru tine și familia ta!