Miere de Manuka KFactor 16, 500g, Wedderspoon

Miere de Manuka, RAW, KFactor 16, 500g, Wedderspoon
 
253,00 lei
in stoc
+

Miere de Manuka KFactor 16 la cel mai bun pret!

Acest tip de miere este o miere bogată nu numai în ceea ce privește gustul, dar are un continut de enzime vii, zaharuri complexe și alți compuși care apar în mod natural. Miere de Manuka KFactor 16 500g este intotdeauna RAW, fără organisme modificate genetic si nepasteurizată. Este unul dintre cele mai bine vândute sortimente de Miere de Manuka, disponibil pe piata ce își va găsi rapid întrebunțări în casa ta, atât în alimentația zilnică sau pentru tratamente.

Mierea de Manuka KFactor 16 are in compozitie minim 75% cantitate de granule de polen Manuka, cu proprietăți de întărire a imunității si efecte antioxidante puternice.MIERE DE MANUKA RAW

Această miere conține minim 75% de aici si KFactor 16 ce indica concentrația de polen ce este specific florii manuka.

Mierea de Manuka Wedderspoon este medaliata cu punctaj maxim (3 stele) la competiția din Marea Britanie - Great Taste Awards in anul 2014.

Beneficiile mierii de Manuka:

Mierea de Manuka este recunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene, în toată lumea, fiind considerata antibioticul natural cel mai puternic. Datorită cantitatii limitate in care se produce (nu există copaci Manuka altundeva în lume), doar în Noua Zeelandă și faptului că Mierea de Manuka necesită diferite teste ale compușilor si certificări pentru a putea fi certificată ca originală, această miere are un preț mai mare decât mierea normala pe care o gasim in Romania.

certificare miere

In intreaga lume, oamenii folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a trata diferite afecțiuni bacteriene, cum ar fi infecții cu stafilococ, helycobacter pylori, paraziți intestinați dar si multe alte afecțiuni de natura gastro intestinala.

Mierea de Manuka, totodată, se utilizează și ca tratament preventiv, fiind un adjuvant de incredere pentru întărirea imunității și avand proprietăți nutritive excepționale pentru ten si piele.

Iata cateva afectiuni pentru care Mierea de Manuka are rezultate:

Imunitate: alergii, dureri gat, sinuzita, colesterol, imbunatatirea somnului, gripa si raceala, migrene, energie, neutralizarea PH-ului, afte, sanatatea ochilor.

Sistem digestiv: reflux gastric si aciditate, afectiuni gastro intestinale, paraziti intestinali, helycobacter pilori.

Afectiuni bacteriene: infectii cu stafilococ auriu, acnee, ingrijirea gingiilor si a dintilor, reducerea inflamatiilor, efect antibiotic, candida, herpes, piciorul atletului, ciuperci ale unghiilor, halena - mirosul neplacut al gurii.

Ingrijire externa : dermatite, eczeme, arsuri si rani, ingrijirea gingiilor si a dintilor, tratamente faciale, foliculita de la barbierit sau epilare, ulceratii ale pielii, intepaturi insecte, matreata, cicatrici, puncte negre, iritatie scutec, caderea parului, efect antirid.

Ingrediente:

Miere de Manuka nepasteurizată, 100 % Raw,
Nu conține BPA, ambalat în borcan ermetic.

Mod de administrare:1-2 lingurițe înainte de mese cu jumătate de oră

Tara de origine: Noua Zeelendă

Precautii:
Nu este nevoie să o păstrați la frigider.
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.

Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon?

Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înaltă puritate si calitate a Mierii de Manuka.

Pentru a masura si identifica proprietatile complexe ce se regasesc in Mierea de Manuka, pertenerul nostru Wedderspoon a creat KFactor ™ , acesta este un sistem de autentificare holistică etapizat, pentru a reprezenta factorii-cheie ce fac din aceasta miere, o miere foarte specială.

Sistemul de gradare pentru Mierea de Manuka de la Wedderspoon

Sistemul de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka ce este aprobat de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare care reglementează cerificările si dezvoltă standardele Mieri de Manuka.

Brandul Wedderspoon se ocupa de ambalarea, aprovizionarea și etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a se asigura de cel mai înalte standard de calitate.

Mierea de Manuka NEPASTEURIZATĂ/ RAW

Mierea Raw este pur și simplu miere care a fost foarte puțin încălzită natural si ușor filtrată, de razele soarelui, pentru a avea fără pasteurizare consistența cremoasă și conține în mod natural ceară de albine, polen de albine și propolis.

Spre deosebire de mierea pasteurizată, mierea bio/raw conține în mod natural enzime vii - iar fiecare borcan este atent urmărit de la apicultorul specialist din Noua Zeelandă si până rezulta produsul final, ambalat.

Brandul Wedderspoon furnizeaza celor mai sănătoase si bune produse, motiv pentru care mierea este păstrată întotdeauna în starea sa crudă, naturală și nepasteurizată.


Beneficii nutriționale Miere de Manuka

Nectarul este compus în principal din apă si zaharoză. Albinele adauga enzime, transformând zaharoza în glucoză si fructoză evaporând apoi apa.

Mierea este o sursă de carbohidrați .

Mierea de albine are un indice glicemic ( GI ) mai mic decât zahărul de masă. Acest lucru înseamnă că zahărul din miere este absorbit treptat în fluxul sanguin.


Sistemul PFUND Color Standard de notare a mierii de Manuka.

Sistemul Pfund Color Standard este facut special pentru a măsura gradat nuanța mierii, astfel te asiguri că mierea pe care o primești este de încredere si consistentă.
Acest aparat măsoară lungimile de undă ale luminii, care pot trece prin miere, exprimată în milimetri.

Există șapte culori distincte ale SISTEMULUI DE NOTARE Pfund COLOR le vedeti mai jos.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu