VigRX Oil, 60 ml (Ulei pentru erectie)

REDUCERE 14%
vigrx-oil
Pret vechi: 256,00 lei  
220,00 lei
Discount: 36,00 lei (14%)
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

VigRX Oil, 60 ml - Ulei pentru erectie

Uleiul VigRX este o formulă concepută științific, care combină plante puternice într-o combinație precisă care îmbunătățește circulația sângelui, stimulează activitatea sexuală, ajută la menținerea unei erecții ferme și crește plăcerea sexuală.

Ce este uleiul VigRX?

Uleiul VigRX combină mai multe ingrediente care ajută bărbații să obțină erecții mai dure și mai rigide, o penetrare mai bună și o rezistență mai lungă pentru o experiență sexuală mai plăcută. Produsul VigRX este rezultatul a peste 10 ani de cercetare cu privire la cei mai buni nutrienți care pot ajuta potenta.

Nu contine substanțe sintetice sau chimice dure care sunt prezente în majoritatea lubrifianților din farmacii.

Beneficiile produsului:

  • Rezultate instantanee, excitare instantanee
  • Crește rigiditatea și rezistența erecției
  • Reduce ejacularea prematură
  • Pătrundere rapid in piele
  • Mai multa rezistenta
  • Erecție de lungă durată

Cum functioneaza VigRX?

Făcut din plante și nutrienți, uleiul VigRX ajunge direct în organul sexual masculin printr-o metodă avansată numită German Transdermal Delivery System.

Această metodă aduce cea mai avansată metodă științifică care face absorbția nutrienților prin piele eficientă și rapidă. Formula sa pe bază de apă ajută, de asemenea, la absorbția mai rapidă a uleiului în țesuturi, creând un impuls imediat de a crește fluxul de sânge în zona penisului.

Cu această metodă, nutrienții sunt absorbiți prin pielea penisului, permițând ingredientelor naturale și benefice să pătrundă prin țesuturile organelor masculine.

Uleiul trece prin cele mai adânci straturi de țesut pentru a da rezultate instantanee. Uleiul contribuie la îngroșarea țesutului penian, ceea ce duce la o erecție de lungă durată și la reducerea incidenței ejaculării precoce.

Ingrediente uleiului pentru potenta VigRX

Compus din ierburi naturale, VigRX ajută bărbații să-și îmbunătățească apetitul sexual și performanța sexuală. Iată o listă cu ingredientele care fac din VigRX  un produs puternic: Horny Goat Weed, Gingko Biloba, Ginseng roșu asiatic, Muira Pauma, Scoarta de Catuaba, Boabe de păducel

Cum se utilizeaza uleiul VigRx?

Acest ulei este foarte ușor de utilizat, consultați instrucțiunile de mai jos:

  1. Aplică câteva picături de ulei VigRX pe organul genital
  2. Masează până când uleiul se absoarbe în penis
  3. Ești gata de actiune!

Prezentare: 60 ml

Alti clienti au mai cumparat