Canticer, 120 capsule, Qingdao Heshoutang

REDUCERE 9%
canticer

 

Pret vechi: 275,00 lei  
250,00 lei
Discount: 25,00 lei (9%)
in stoc
+

Canticer - anti cancer si anti tumoral 

Canticer este supliment alimentar cu rezultate remarcabile: produsul a fost dezvoltat în clinicile ce folosesc medicina tradițională chineză, conține un amestec de plante cu un efect puternic antioxidant, ce transformă celulele canceroase in celule normale.

CANTICER ajuta la refacerea energiei vitale a organismului si a sangelui, restabilește echilibrul interior si fortifică toate organele. Astfel, pacientul primește un sprijin puternic pentru a reduce complicațiile care apar în terapiile convenționale si a ține sub control evoluția cancerului.

Cele 7 ingrediente naturale recomanda produsul CANTICER drept soluția eficientă si completă împotriva cancerului:

 • Usturoiul negru – esențiali pentru funcționarea corectă a sistemului imunitar, previne deteriorarea celulelor si ajuta la repararea acestora, conține foarte mulți antioxidanți. 
 • Semen Coicis (Coix lachryma-jobi) – ajuta in combate tumorile, mai ales pe cele esofagiene, abdominale, gastro-intestinale sau pulmonare. 
 • Momordica Charantia L – este un puternic antitumoral, stimulează sistemul imunitar.
 • Ciuperca Reishi – echilibrează diviziunea celulară normală si sistemul imunitar, stimulează celulele NK, crește factorul de necroză tumorală si producția de interferon gamma; reduce invazitatea celulelor anormale; reduce efectele adverse ale radioterapiei si chimioterapiei asupra măduvei osoase.
 • Herba Gynostemmatis – calmează durerea, întărește organismul și susține regenerarea celulară. 
 • Cactusul (Opuntia Dillenii Haw) – are proprietăți antioxidante, previne cancerul prin inhibarea cailor inflamatorii si modularea markerilor de apoptoză. 
 • Hyriopsis Cuminingii – este utilizată pentru a elimina toxicitatea din organism, pentru a calma mintea și pentru a stimula reînoirea țesuturilor. 

canticer compozitie

 

 

 

CANTICER este produs de compania Qingdao Heshoutang TCM Healthcare Co., Ltd., din China, iar formula sa vegetală cu șapte plante a fost elaborata dupa aproape un deceniu de cercetări. Specialiștii Heshoutang au apelat la principiile vechi ale medicinei chineze traditionale si s-au asigurat ca exista o sinergie perfecta a ingredientelor folosite pentru inlaturarea cauzelor bolii. 

Secretul produsului Canticer

Produsul Canticer are un secret! Acesta reduce temperatura tumorii si automat duce la transformarea celulelor canceroase in celule normale.

In medicina tradițională chineză, organismul uman este vazut ca un tot unitar format din mai multe părți ce lucrează împreună pentru a susține armonia si viața. Specialistii sistemului medical chinez stiu ca primul pas spre stabilirea unui diagnostic cat mai corect si al unui tratament, este sa intelegem defapt cauzele profunde ale bolii. In momentul actual cancerul este privit ca o blocare sau încetinire a lichidelor vitale intr-un anumit punct din organism. Daca blocajul persistă destul de mult in punctul acela, începe să se formeze o tumoare și astfel sa apară primele celulele canceroase. Totodata tumoarea are tendinta sa devina mai caldă decât restul organismului. Datorită acestui blocaj, în organismul nostru se produce un dezechilibru ce se datoreaza pierderii de energie!  Acesta pierdere de energie se poate observa printr-o oboseala continuă.

Produsul Canticer ajuta la:canticer

 • fortifică toate organele
 • controleaza evolutia cancerului si alina simptomele  
 • creste capacitatea organismului nostru de a lupta impotriva cancerului
 • refacerea energiei vitale
 • reface circulatia lichidelor vitale in zona cu tumoarea
 • reinoieste sangele si energia naturala

CANTICER este autorizat în Statele Unite ale Americii cat si in Uniunea Europeană si  respectă standardul GESIN.

Canticer administrare:

Tratamentul cu capsulele CANTICER se face pe o perioada cuprinsa intre 2 si 12 luni (pana la disparitia completa a cancerului din oraganism). In acest timp se iau inainte de mese, câte 3 capsule / de 3 ori pe zi. Efectul cel mai puternic se vede dupa 2-3 luni de la inceperea tratamentului, cand hipertensiunea si diabetul dispar datorita refacerii circulatiei sangelui. Din aceasta cauza este foarte indicat sa va verificati periodic valorile tensiunii arteriale si ale glicemiei! 

CANTICER poate fi administrat in paralel cu tratamente alopate, reduce efectele secundare ale medicamentelor de sinteza si sporeste toleranta organismului. Este indicat sa aduceti schimbari stilului de viata, pentru a ajuta suplimentul natural Canticer sa invinga boala! Alimentatia neregulata, lipsa somnului, sedentarismul, excesele sexuale, depresiile si multe altele trebuie sa dispara din viata dvs. Renuntati pe timpul tratamentului la alimentele reci, grase sau picante. Daca respectati indicatiile si administrati corect produsul, durerile si febra cauzate de cancer vor disparea treptat si o sa simtiti cum revine pofta de viata! Produsul CANTICER sporeste activitatea cerebrala, reface increderea si combate depresia. In primele zile de administrare o sa simtiti o stare de somnolenta usoara, lucur de altfel normal, deoarece odihna si somnul contribuie la refacerea organismului. Canticer este gandit in asa fel incat combate insomnia! 

Tot odată, dupa primele saptamani veti observa cum revine pofta de mancare si sistemul digestiv se reface; iar pe masura ce organismul asimileaza cele 7 ingrediente, numarul leucocitelor si hemoglobina se vor regla, la fel si cu functiile ficatului. 

CANTICER dizolvă din organism acumulările de toxine si reziduuri din plămâni, rinichi, splină, ficat si le elimina prin limfa. 

CANTICER – Produsul realizat de TCM este cel mai eficient in China in tratarea cancerului!

Este considerat cel mai eficient tratament impotriva cancerului (natural).

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu