Proxeed Plus, 30 plicuri | Sigmatau

Proxeed Plus
 
216,00 lei
Momentan Indisponibil

Proxeed Plus, 30 plicuri, Sigmatau - Pret 216,00 lei

Este un supliment alimentar care fost dezvoltat dupa o cercetare indelungata cu ingrediente care contribuie la optimizarea calitatii lichidului semina. Aceasta compozitie este special formulata pentru a sprijini calitatea spermei si a ajuta la mentinerea organismului barbatilor in forma maxima.

Proxeed Plus contine un amestec de L-Carnitina care un aminoacid esential, plus minerale si vitamine, inclusiv seleniu si zinc, toate intr-o formula echilibrata pentru a ajuta la sustinerea organismului masculin. Amestecul de micronutrienti din Proxeed Plus, contribuie la sanatatea reproducerii si sustinerea dezvoltarii normale de sperma. Proxeed Plus este un supliment alimentar brevetat pentru a asigura calitatea produsului cumparat de dumneavoastra.

Proxeed Plus compozitie:

L-Carnitina, Fructoza, Acetyl L-Carnitina, Acid citric, Acid folic, Seleniu, Coenzyme Q10, Vitamin B12, Zinc

Calitatea redusa a spermei este un factor care contribuie decisiv printre cuplurile sanatoase, carora le ia un timp indelungat pentru a concepe un copil. Cele mai multe cupluri cunosc importanta sanatatii prenatale pentru o sarcina de succes dar si un copil sanatos .

L-carnitina joaca un rol important in potentialul de motilitate a spermei si de maturarea a acestuia. Spermatozoizii utilizeaza fructoza care este unul dintre substraturile producatoare de energie prezente in lichidul seminal.
Acetil-L-carnitina este importanta in stabilizarea membranei acesteia, de asemenea, ofera combustibilul primar pentru motilitatea spermatozoizilor si serveste ca o sursa de energie in circulatia spermei.
Vitamina C este un antioxidant important prezent in plasma seminala.
Coenzima Q10 actioneaza ca un antioxidant important pentru producerea de energie in celule si in interiorul lichidului seminal.
Zincul contribuie la fertilitate si reproducere si este important pentru producerea de material seminal.
Acidul folic important pentru calitatea lichidului seminal.
Seleniul este un antioxidant puternic pentru stabilizarea integritatii flagelului spermei.
Vitamina B12 este implicata sinteza ADN-ului si in maturarea celulara.

Ingrediente inactive: aroma naturala de lamaie, sucroza, acesulfam de potasiu.
Ingrediente/2 plicuri: 3450 mg de L-carnitina fumarat; 2000 mg de fructoza; 180 mg de vitamina C, 1000 mg de Acetil-L-carnitina HCI, 100mg de acid citric, 40 mg de coenzima Q10, aroma naturala de lamaie; 20 mg de zinc, acesulfam de potasiu, 100 micrograme de seleniu, 400 micrograme de acid folic si 3 micrograme de vitamine B12.

Mod de administrare: de doua ori pe zi cate 1 plic.

Inainte de mese se amesteca continutul unui plic cu suc sau apa si se bea seara sau dimineata.
Se recomanda sa luati Proxeed pentru o perioada de cel putin 6 luni cosecutive.

Nu folositi acest produs daca aveti hipersensibilitate la orice ingredient.

Prezentare: 30 plicuri