Prematrol, 60 capsule, Zurich Medical Labs

Prematrol
 
179,00 lei
Momentan Indisponibil

Prematrol

Prematrol este un supliment alimentar cu un amestec sinergetic din plante medicinale, care facilitează obţinerea satisfacţiei sexuale si ajuta barbatii să-şi întârzie ejacularea. Produsul acționeaza impotriva stresului si echilibrează în creier nivelul neurotrasmițătorilor importanți, susţinând astfel activitatea sexuala.

Puneti capat ejacularii precoce cu Prematrol! Nu lasati ca problemele jenante legate de ejacularea prematura sa va afecteze viata sexuala.

Cu Prematrol:

  • în timpul actului sexual aveţi o erecţie tare şi durabilă
  • puteţi controla ejacularea
  • satisfactie totală

Ingrediente: Passiflora coerulea, Saw palmetto, Arginine HCl, Griffonia simplicifolia, paducel, ginseng, laptisor-de-matca, cridium, cistanche, vitamina B6, cornus.

Mod de administrare: cate 2 capsule pe zi pe o perioada de 4 luni
Suplimentul Prematrol se poate fi utilizat doar de catre barbati.

Acest produs nu este destinat pentru tratarea, diagnosticarea, prevenirea sau vindecarea vreunei boli. Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar.

Consultati medicul daca urmati tratament pentru: boli cardiace, hipertensiune, insuficienta renala, spasm, hipertiroidism, boli psihice, astm, mighrene, tratament concomitent cu medicamente.

Prezentare: 60 capsule

Vezi si: SemenSutra, 60 capsule, Zurich Medical Lab - Hilcon

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat