Plasturi Kinoki pentru detoxifiere, 10 buc

Plasturi Kinoki
 
23,00 lei
in stoc
+

Plasturi Kinoki pentru detoxifiere, 10 buc

Reprezinta solutia eficienta pentru detoxifierea generala a organismului si a limfei. In medicina chineza traditionala picioarele au fost considerate ca a 2-a inima (mai mult de 60 de puncte de acupunctura se afla pe talpi, din cele 360).

Plasturi Kinoki - absorb toxinele eliberate de punctele de acupunctura, atunci cand sangele circula prin talpi, avand o eficacitate de pana la 8 ore.
Detoxifierea poate sa dureze 2-3 zile, in functie de starea fiecarui om, si poate ajunge la 2-3 saptamani sau mai mult in cazurile mai severe.

Detoxifierea generala prin picioare poate dura in medie pana la 30 de zile.
Intr-o singura noapte de detoxifiere a organismului cu ajutorul Kinoki plasturi, poate aduce schimbari insemnate in mirosul si culoarea cataplasmei (de la culoarea gri, la maro, la negru), aceasta reflectand gradul si cantitatea de toxine ce au fost extrase din corp pe parcursul noptii.
Folosirea constanta de plasturi Kinoki pentru detoxifierea, duce la reducerea vizibila a mirosului si a aspectului cataplasmei.
Cel mai bun efect se obtine in timpul somnului, lipind cataplasmele de talpile picioarelor, deoarece corpul sta in pozitie orizontala, astfel circulatia sanguina este mai accentuata. 
Plasturii Kinoki absorb rezidurile si toxinele daunatoare din corp, usor si sigur. Nu au efecte secundare.
Folositi Kinoki plasturi pana cand culoarea cataplasmei devine deschisa, acest lucru indicand ca toxinele din organism au fost eliminate.
Kinoki plasturi pentru detoxifiere contine esenta de otet de bambus, otet de lem tourmalina, extrasa din bambus natural, chitosan, vitamina C, microelemente, ulei rafinat de portocale.

Plasturi Kinoki pentru detoxifiere recomandari: 

- persoanelor constipate, batranilor, slabite, fumatoare, supraponderale, bautoare, suparate, stresate, aflate sub stari conflictuale sau care stau mult in picioare.

Plasturi detoxifiere Kinoki 

Desfaceti banda adeziva, apasati ferm si lipiti cataplasma pe talpa piciorului. Pentru rezultate mai bune, tineti plasturii 8-12 ore pentru ca toxinele sa fie complet absorbite din corp.

Pachetul contine:

  • -10 benzi adezive pe care se aplica plasturii
  • -10 bucati de plasturi-cataplasme  

plasturi kinoki

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu