Onconovical, 135 capsule, Medicinas

REDUCERE 3%
Onconovical
Pret vechi: 300,00 lei  
290,40 lei
Discount: 9,60 lei (3%)
Momentan Indisponibil
Adăugați la lista de preferințe

Onconvical este un produs conceput de catre medici pentru a veni in ajutorul persoanelor ce sufera de afectiuni avansate, precum cancerul, diabetul, afectiuni cardiovasculare sau Alzhaimer. 

Suplimentul alimentar Onconvical prezinta in compozitia sa o serie de ingrediente active 100% naturale, ce contribuie benefic la ameliorarea unor afectiuni grave suferite de organismul dumneavoastra, ajuta la detoxifierea acestuia, contribuie la optimizarea nivelului de colesterol si impiedica dezvoltarea celulelor deha afectate.

Despre Onconvical

Onconvical este un supliment 100% natural, fiind recomandat pentru persoanele ce sufera de afectiuni grave, precum cancer sau diabet. 

Avand la baza faptul ca medicina traditionala chineza nu considera ca celulele canceroase sunt problema principala a afectiunilor canceroase, Onconvical se focuseaza pe dezechilibrul energetic produs in organism, axandu-se sa contribuie la ameliorarea acestui aspect, rezultand astfel ameliorarea afectiunilor grave. Principiul pe care se bazeaza formula suplimentului Onconvical este ca, practic celulele afectate sunt provenite de la celule sanatoase, aceasta fiind astfel parte din corpul nostru. Astfel cele devin canceroase in momentul in care organismul nostru sufera anumite dezechilibre pe fod emotional sau energetic.

De asemenea, gratie compozitiei sale de ingrediente, suplimentul Onconvical este recomandat datorita beneficiilor pe care le ofera asupra tractului gastro-intestinal. 

Onconvical contribuie la procesul de detoxifiere al organismului, fiind un bun sustinator al sanatatii acestuia.

Actiunile benefice in urma administrarii suplimentului alimentar Onconvical
Gratie ingredientelor sale din compozitie, suplimentul alimentar Onconvical este un produs ce prezinta urmatoarele actiuni benefice asupra organismului:

  • - Este un adjuvant in reducerea tensiunii arteriale;
  • - Onconvical este un produs ce ajuta la procesul de detoxifiere al sangelui;
  • - Suplimentul alimentar Onconvical actioneaza ca un stimulator in ceea ce priveste procesul de productie al celulelor "natural killer", fiind responsabile de sustinerea sistemului imunitar sanatos;
  • - Prezinta proprietati antifungice, antibacteriene, antiinflamatoare si antivirale;
  • - Onconvical este un supliment alimentar ce ajuta la echilibrarea nivelului de colesterol din sange;
  • - Este un adjuvant in combaterea afectiunilor de tipul arteroscrelozei, ameliorand astfel rigiditatea de la nivelul arterelor;
  • - Onconvical este un supliment ce amelioreaza riscul de coagulare al sangelui (cheaguri), contribuind astfel la reducerea accidentelor vasculare cerebrale sau infarct miocardic;
  • - Este considerat un adjuvant in scaderea riscului de aparitie a unor afectiuni, precum cele canceroase, diabet, cardiovasculare si Alzhimer. 

Prospect Onconvical

Ingredientele benefice ce contribuie la compozitia suplimentului Onconvical sunt:

- Onconvical prezinta in compozitia sa Samburi de caise, ce prezinta numeroase beneficii asupra organismului nostru, contribuind astfel la ameliorarea unor diverse afectiuni ale acestuia. Samburii de caie sunt surse bogate de amigdalina, potasiu, fier, vitamina A si fosfor.
Printre beneficiile consumului samburilor de caise, mentionam: amelioreaza afectiunile canceroase, contribuie la imbunatatirea memoriei si atentiei si contribuie la ameliorarea afectiunilor respiratoriii.

- Ghimbirul din compozitia suplimentului Onconvical, prezinta beneficii asupra afectiunilor reumatice si digestive, prezinta efecte antiinflamatoare, este un adjuvant in ameliorarea durerilor menstruale si ajuta la optimizarea nivelului tensiunii arteriale.

Ghimbirul este o sursa bogata in vitamina B6, C si E, fier, calciu, sodiu, magneziu si seleniu.

- Aronia - prezinta beneficii antioxidante, contribuind la lupta contra radicalilor liberi, este recomanda in cazul persoanelor ce sufera de diabet, prezinta o cantitate semnificativa de vitamina P, aceasta fiind responsabila de fixarea vitaminei C in organism si este un adjuvant in echilibrarea cantitatii de glucoza din sange.

- Un alt ingredient prezent in compozitia suplimentului Onconvical este Ardeiul iute - este un adjuvant in stimularea metabolismului, ofera beneficii asupra sistemului circulator, optimizeaza tensiunea la nivelul arterelor, stimuleaza digestia, amelioreaza durerile de la nivelul capului, este un bun adjuvant in distrugerea bacteriilor responsabile de aparitia ulcerului. De asemenea, ardeiul iute este recomandat pentru persoanele friguroase, contribuind astfel la cresterea temperaturii corpului dumneavoastra.

- Orzul verde este o sursa bogata de clorofila, potasiu, calciu, vitamina A, biotina, vitamina C, superozid dismuzata. Printre beneficiile oferite acesta, mentionam: contribuie la lupta contra radicalilor liberi, contribuie la eliminarea toxinelor din organism, prezinta beneficii anticancerigene, este un bun adjuvant in echilibrarea nivelului de colesterol din sange si sustine o buna sanatate a organismului.

- Busuiocul din compozitia suplimentului Onconvical contribuie la ameliorarea unor afectiuni respiratorii, ajuta la relaxarea organismului, contribuind la inlaturarea stresului si ajuta la ameliorarea durerilor de la nivelul capului.

- Tumericul din Onconvical face parte din categoria plantelor ce se recomanda pentru beneficiile sale antiinflamatorii, anticancerigene, antioxidante, antibacteriene si antifungice. Tumericul contribuie la ameliorarea unor diverse afectiuni, precum diabetul de tip II sau afectiuni cancerigene.

De asemenea, tumericul, contribuie la lupta contra radicalilor liberi, ajuta la intarirea organismului in fata gripelor si racelilor si este considerat un adjuvant in vindecarea ranilor.

- Suplimentul alimentar Onconvical prezinta in compozitia sa Ceai verde, fiind recunoscute pentru efectele sale detoxifiante. Ceaiul verde este recomandat in cazul persoanelor ce doresc sa scape de kilogramele in plus, ajuta la arderea grasimilor, contribuie la eliminarea bacteriilor ce sunt responsabile de aparitia toxiinfectiei alimentare, amelioreaza respiratia neplacuta, este un bun adjuvant in prevenirea aparitiei cariilor, contribuie la sustinerea sanatoasa a sistemului imunitar si confera energie organismului.

- Pulberea de Reishi prezenta in compozitia Onconvical este o specie de ciuperca utilizata in medicina naturista chineza, datorita beneficiilor sale terapeutice asupra organismului, fiind un bun ameliorator al unor divesre afectiuni.

Printre beneficiile oferite de aceasta specie de ciuperca, mentionam: contribuie la ameliorarea afectiunilor canceroase, este un adjuvant in cadrul procesului de eliminare a toxinelor din organism, prezinta proprietati antitumorale, imunomodulatorii si anticancerigene si este un bun adujant pentru ameliorea afectiunilor cardiace.

- Polenul prezent in compozitia suplimentului Onconvical contribuie la sustinerea sanatatii organismului nostru, fiind o sursa bogata de iod, calciu, antioxidanti, complexul de vitamine B, acid folic, potasiu, fosfor, magneziu, provitamina A, vitamina C si E si betacaroten. Datorita acestei compozitii bogate in substante nutritive, polenul conribuie la optimizarea nivelului de colesterol din sange, este un adjuvant pentru reglarea tranzitului intestianl, este recomandat pentru persoanele ce doresc sa piarda in greutate, fiind un bun adjuvant in procesul de ardere al grasimilor, lupta contra alergiilor, este indicat persoanelor ce depun efort fizic, are efecte antidepresive, tonice asupra organismului, afrodisiace, antibacteriene, antiinflamatoare, antipiretice si antianemice.

- Un alt ingredient din compozitia suplimentului Onconvical este Astragalus - contribuie la sustinerea sanatatii sistemului imunitar, este un adjuvant in coferirea energiei acestuia, contribuie la stimularea celulelor " natural killers", amelioreaza afectiunile canceroase , prezinta proprietati antibacteriene si antivirale si sustine sanatatea sistemului circulator.

- Zeolitul din Onconvical contribuie in procesul de detoxifiere al organismului, ajuta la ameliorarea si preventia unor afectiuni si mentine sanatatea organismului nostru.

- Culturile de kombucha ce fac parte din compozitia suplimentului alimentar Onconvical, sunt reprezentate de o colonie de mocroorganisme ce actioneaza benefic asupra organismului. Astfel actiunile benefice ale acestora sunt: aduvant la nivelul florei intestinale, este un bun detoxifiant, este un sustinator in procesul de pierdere al kilogramelor, creste rezistenta organismului in fata unor afectiuni, prezinta proprietati antiinflamatoare, intareste sistemul imunitar si protejeaza organismul contra afectiunilor canceroase.

- Un alt ingredient din compozitia suplimentului Onconvical este Cactusul (Opuntia Dillenii Haw), acesta prezentand urmatoarele beneficii asupra organismului: contribuie la ameliorarea diabetului zahar, este un adjuvant in situatia persoanelor ce prezinta risc al unor afectiunu degenerative, are propritati neuroprotectoare, anticancerigene si antioxidante, mentine sanatatea sistemului cardiovascular si optimizeaza nivelul de colesterol din sange.

Alte ingrediente active din compozitia suplimentului alimentar Onconvical: usturoi pudra, piperul negru, apa purificata, vasc si momordica.

Mod de administrare al suplimentului alimentar Onconvical

In cazul administrarii suplimentului Onconvical de catre adulti, se recomanda o doza de 9 comprimate pe zi, distribuite astfel: 3 comprimate dimineata, 3 la pranz si 3 administrate seara, fiecare se recomanda sa se administreze inainte de masa cu aproximativ 30 de minute.

Pentru copii ce au sub 12 ani, este recomandata administrarea unui comprimat dimineata si unul seara.

In situatia in care doriti sa administrati suplimentul alimentar Onconvical intr-o doza profilactica, se recomanda administrarea a cate 8 comprimate pe zi, pe o perioada de 34 de zile.

Daca doriti sa optati pentru administrarea unei doze terapeutice, sunt recomandatae 9 comprimate pe zi, pe o perioada de 30 de zile.

Mod de ambalare: flacon 135 cps 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu