Produse apicole

Magazin apicol online

Magazin apicol online de produse naturiste cu preparate apicole si produse apicole. Preturi de producator la pastura, laptisor de matca, tratamente naturale cu polen, miere de albine, siropuri naturale si propolis.

Miere de albine naturala 100% direct de la apicultor.

Miere de albine pura de cea mai buna calitate, fara adaosuri, neprocesata chimic sau termic, miere vie.

Mierea de tei este trecuta in categoria celor mai bune si celor mai apreciate sorturi de miere, bogata in vitamine. Comanda miere de tei online.

Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si substante bioactive si nutritive. Calitatile acesteia sunt foarte cunoscute. Comanda miere de salcam.

Mierea poliflora este obtinut din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare predominant. Comanda miere poliflora.

Mierea de rapita este buna pentru tratamentele de sanatate si pentru cele de frumusete. Afla care sunt proprietatile terapeutice ale mierii de rapita. Comanda miere de rapita.

Laptisor de matca pur disponibil online. Afla care sunt efectele curative ale laptisorului de matca obtinut direct din stup. Comanda Acum! Laptisorul de matca este un produs cu numeroase proprietati terapeutice si indicatii în tratamente.

Păstura este poate cel mai valoros produs al stupului, dar şi cel mai puţin cunoscut. Are capacitatea de a regenera ficatul, de a stimula sistemul imunitar, dar şi de a elima toxinele, asigurând astfel o detoxifiere profundă.

Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente oferite de natura. Propolisul este substanța preparată de albine din rășina culeasă de pe mugurii şi ramurile tinere de cireș, vișin, plop, mesteacăn, brad. Comanda propolis la magazin naturist Tianli-NaturalPotent.ro.

Vezi produsele din categoria Ceaiuri