Impotenta

Pastile impotenta

Impotenta este o disfunctie sexuala foarte des intalnita in randul barbatilor cu varste peste 30 - 40 de ani. De ce apare impotenta? O data cu inaintarea in varsta sistemul circulator si muscular incep sa cedeze incet incet datorita unor factori interni si externi. Impotenta depinde foarte mult de aceste doua aspecte, dar are si o componenta psihica la fel de importanta. In primul rand, inainte de a explica diferitele cauze pentru impotenta, haideti sa aflam cum se manifesta aceasta disfunctie sexuala masculina. Impotenta consta in incapacitatea de a obtine sau de a mentine o erectie potrivita pentru desfasurarea unui act sexual normal.

Disfunctia erectila, este o problema foarte comuna printre barbatii adulti, in special printre cei batrani. Disfunctiile sexuale masculine, dintre care face parte si disfunctia erectila, se refera la incapacitatea unui barbat de a obtine o erectie puternica pentru actul sexual. Aproximativ 25% din populatia masculina sufera de aceasta conditie temuta, asa ca nu este vorba doar de dvs. Problemele ce privesc disfunctia erectila pot fi temporare. In acest caz, vor disparea cu putin tratament, sau fara nici un fel de tratament. Dar problemele de disfunctie erectila pot fi de asemenea permanente, si este vorba de o versiune mult mai serioasa, care poate dauna stimei de sine a unui barbat si care poate prejudicia relatia acestuia cu partenera sa. 

Clienții nostri au ales branduri precum: Razmed, Parapharm sau Herbagetica. Cel mai căutat produs este: Pro V pastile | capsule. Vezi produsele din Pastile potenta

Natural Potent Tian Li – 6 fiole Salvati 10%
Detalii
Potent Plus 15 pastile Salvati 10%
72,15 lei 65,00 lei
Detalii
Telina, 30 capsule, Pro Natura Salvati 6%
Detalii
Royal Jelly 300mg, 10 fiole, Only Natural - latisor de matca Salvati 13%
Detalii
Ginseng si Royal Jelly Salvati 9%
Momentan Indisponibil
Detalii
Natural Potent, 4 fiole Salvati 10%
60,00 lei 54,00 lei
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
FOR HIM 4 CPS BIOMEDICUS | pastile potenta | cresterea potentei Salvati 35%
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
Tianli pastile | tablete Salvati 9%
65,00 lei 59,00 lei
Detalii
Detalii