Impotenta

Pastile impotenta

Impotenta este o disfunctie sexuala foarte des intalnita in randul barbatilor cu varste peste 30 - 40 de ani. De ce apare impotenta? O data cu inaintarea in varsta sistemul circulator si muscular incep sa cedeze incet incet datorita unor factori interni si externi. Impotenta depinde foarte mult de aceste doua aspecte, dar are si o componenta psihica la fel de importanta. In primul rand, inainte de a explica diferitele cauze pentru impotenta, haideti sa aflam cum se manifesta aceasta disfunctie sexuala masculina. Impotenta consta in incapacitatea de a obtine sau de a mentine o erectie potrivita pentru desfasurarea unui act sexual normal.

Disfunctia erectila, este o problema foarte comuna printre barbatii adulti, in special printre cei batrani. Disfunctiile sexuale masculine, dintre care face parte si disfunctia erectila, se refera la incapacitatea unui barbat de a obtine o erectie puternica pentru actul sexual. Aproximativ 25% din populatia masculina sufera de aceasta conditie temuta, asa ca nu este vorba doar de dvs. Problemele ce privesc disfunctia erectila pot fi temporare. In acest caz, vor disparea cu putin tratament, sau fara nici un fel de tratament. Dar problemele de disfunctie erectila pot fi de asemenea permanente, si este vorba de o versiune mult mai serioasa, care poate dauna stimei de sine a unui barbat si care poate prejudicia relatia acestuia cu partenera sa. 

Clienții nostri au ales branduri precum: Razmed, Parapharm sau Herbagetica. Cel mai căutat produs este: Pro V pastile | capsule. Vezi produsele din Pastile potenta

Detalii
Natural Potent Tian Li – 6 fiole REDUCERE 10%
Detalii
Tianli spray Original Ultra Power capac auriu | Pastile, fiole, prospect, pret, pareri REDUCERE 25%
Detalii
Potent Plus 15 pastile REDUCERE 10%
72,15 lei 65,00 lei
Detalii
Tianli pastile | tablete REDUCERE 9%
65,00 lei 59,00 lei
Detalii
Apilarnil Potent, 30 comprimate, Biofarm. REDUCERE 20%
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
REDUCERE 17%
Detalii
Momentan Indisponibil
Detalii
Branca Marelui Urs 30 capsule Herbagetica REDUCERE 12%
Momentan Indisponibil
Detalii
Detalii
So Hard REDUCERE 2%
Detalii
Natural potent spray, ejaculare Precoce, 10 ml, Naturalia Diet REDUCERE 21%
Detalii