Tianli

Tianli Fiole

Produsul TIANLI fiole este disponibil pentru comenzi online si pentru distributie in farmacii. Pretul produsului Tianli ramane neschimbat iar Tianli fiole vine cu aceeasi compozitie prin care s-a facut remarcat. Tianli si-a castigat usor titlul de cel mai bun produs pentru potenta datorita compozitiei si efectelor benefice. In categora pastile potenta gasesti produse asemanatoare.

Tianli prospect: Reteta produsului TIANLI a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si avea funcţia de a intari spiritul, tonifia trupul şi revigora impulsurile. Efectul produsului a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti. Solutia, fabricata dupa aceasta reteta, este un produs ideal pentru imbunatatirea functiei sexuale si a starii generale. Solutia este preparata din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Aproape zece mii de persoane, care au testat solutia, au confirmat efectul ei minunat impotriva oboselii si revigorarea rapida a impulsului sexual.

Nu s-au constatat reactii adverse dupa utilizarea de Tianli. 

Tianli Oral Liquid prezentare cutie cu 4 sau 6 fiole de 10 ml fiecare. Distribuim Tianli la cel mai bun pret, atat catre clientii fideli cat si in farmacii.

Incepand cu 15.02.2015 a aparut pe piata Tianli Spray, produs ce face parte din gama Tianli - pastile potenta. Tianli Ultra Power spray 10 ml este un produs 100 % natural ce il gasiti in magazinul www.Tianli-NaturalPotent.ro cu produse naturiste la pret de distribuitor.