Ser antirid si lifting cu Argireline, 30gr, Herbagen

REDUCERE 10%
Pret vechi: 66,60 lei  
60,00 lei
Discount: 6,60 lei (10%)
in stoc
+

Ser antirid si lifting cu Argireline, 30gr, Herbagen 

Argireline prima hexapeptida revolutionara cu efect antirid si lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. De regula dupa 30 ani aparitia ridurilor de expresie, vizibile mai ales in zona superioara a fetei, se datoreaza miscarilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul raman contractati. Actiunea peptidei consta in detensionarea epidermei impiedicand reaparitia contracturii instalate. Testele clinice au demonstrat ca aplicatii saptamanale de 10%  Argireline, de doua ori pe zi, contribuie la reducerea adancimii ridurilor cu 27% in numai 28 de zile, diminuarea volumului si lungimii acestora cu 20%, respectiv 21%.

Serul Herbagen este un produs complex format din colagen marin (creste elasticitatea si hidrateaza), 10% Argireline(efect antirid si lifting), extract castan ( diminueaza cearcanele - favorizeaza microcirculatia din jurul ochilor).

Mod de utilizare: se aplica de doua ori pe zi. Inca din prima saptamana saptamana de utilizare ridurile sunt diminuate, aspectul pielii este relaxat, vizibil intinerit.
Cantitate: flacon 30g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...