Scortisoara pulbere ecologica, 60g, Niavis

Niavis Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/BIO 60g
 
10,00 lei
in stoc
+

Beneficiile și efectele secundare ale pudrei de scorțișoară

Pulberea de scortisoara provine din coaja copacilor tropicali, veșnic verzi. Pentru a recolta scorțișoara, este decojită din interiorul scoarței copacului. Există două tipuri principale de scortisoara pulbere: Ceylon și Cassia.

Majoritatea scorțișoarei pe care o veți găsi la magazinul de produse alimentare este Cassia. Ceylonul crește în principal în Sri Lanka și nu este la fel de obișnuit. Probabil că ați presărat scorțișoară peste alimente precum prăjituri sau deserturi, insa scorțișoara are si alte utilizări, inclusiv pentru sănătate. Iată beneficiile pentru sănătate și efectele secundare ale consumului de pudră de scorțișoară.

Beneficiile pentru sănătate ale consumului de pudră de scorțișoară.

Scopurile medicinale ale scorțișoarei datează din antichitate. În trecut, a fost folosita pentru a ajuta la tratarea mai multor afecțiuni medicale, printre care:

  • boli respiratorii
  • problemele ginecologice
  • probleme digestive

Scorțișoara și diabetul

Unele studii au arătat că scorțișoară are un efect pozitiv asupra nivelurilor de glucoză din sânge la cei cu diabet zaharat de tip 2. Scorțișoara poate ajuta la controlul glucozei din sânge. Scorțișoara sa demonstrat, de asemenea, ca ajuta la scăderea nivelului de colesterol al pacienților cu diabet zaharat.

Scorțișoară și pierderea în greutate

Scorțișoară sa demonstrat că reduce unele dintre efectele negative ale consumului de alimente bogate în grăsimi. Acest lucru vă poate ajuta sa pierdeti in greutate. Efectul său asupra nivelurilor de glucoză din sânge poate, de asemenea, ajuta organismul să piardă in greutatea.

Proprietățile antiinflamatorii și antibacteriene ale scorțișului pot oferi ajutor suplimentar celor care încearcă să piardă în greutate prin promovarea unui corp sanatos general care va procesa mai bine alimentele.

Este important să rețineți că scorțișoară nu va duce la pierderea în greutate pe termen lung. Dar ar putea fi benefic să adăugați scorțișoară la dieta sănătoasă și planul de exerciții fizice pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivul de scădere în greutate. O linguriță de scorțișoară conține 1,6 grame de fibre, care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivul zilnic de fibre și să creșteți senzația de plenitudine la mese.

Prezentare: Scortisoara pulbere (Ceylon) ecologica, 60g, Niavis 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat