Sare de Himalaya gel, 250 ml, Biomedicus

GEL SARE DE HIMALAYA 250 ml, BIOMEDICUS
 
12,00 lei
Momentan Indisponibil

Sare de Himalaya gel, 250 ml, Biomedicus

Gel cu sare de himalaya , extract de lavanda , ghimbir, cretusca si cuisoare.

-sarea de Himalaya are proprietati cicatrizante si de netezire a pielii,iar elementele si oligoelementele continute stimuleaza circulatia,detoxifica si hranesc pielea.Prin cresterea depozitelor de minerale si oligoelemente, terapia cu sare de Himalaya echilibreaza ph-ul organismului,normalizeaza tensiunea arteriala, creste circulatia si conductivitatea, dizolva si elimina sendimentele care conduc la pietrificare si diverse forme de artrita, reumatism , osteoporoza, guta,vindeca afectiunile pielii.

-extractul de lavanda aplicat extern are un puternic efect calmant si analgetic. De asemenea are efect antimicroboian si antiinflamator asupra pielii.

-ghimbirul contine un puternic compus anti-inflamator numit gingerol, util pentru cei ce sufera osteoarttrita sau artrita reumatoida.

-cretusca produce si pastreaza in flori, frunze,tulpina si radacini unele substante active numite glicozide ale cvercetinei si glicozide fenolice care genereaza salicilati.Ei au o actiune antiinflamatoare de exceptie, reducand inflamatia din articulatii in cazul reumatismului.

-cuisoarele contin un ulei esential ce are un continut de pina la 95% eugenol o substanta chimica responsabila pentru ansamblul proprietatilor terapeutica:antiseptice,antiparazitare,antifungice,antivirale,anestezice,analgezice,antiiflamatoare,antitrombotice,antioxidante,etc. Este folosita cu succes in tratarea afectiunilor reumatice.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Te-ar putea interesa si...

Alti clienti au mai cumparat