Gomaj

Produse gomaj

Comanda Produse pentru gomaj si masti de ten. Termenul de gomaj are provenienta din limba franceza de la cuvantul "gommage" = a sterge, a degresa, a exfolia.

Gomajul este o necesitate atat pentru barbati cat si pentru orice femeie care isi doreste sa aiba o piele catifelata, ingrijita si ferma.In ritualul de infrumusetare pe langa demachiere, tonifiere si hidratare este important ca de doua ori pe saptamana sa se realizeze un procedeu de exfoliere usoara pentru tenul gras, o data pe saptamana pentru tenul normal si o data la doua saptamani pentru pielea uscata.

Gomajul este unul dintre pasii importanti si in acelasi timp esentiali in ingrijirea tenului. Acesta permite eliminarea punctelor negre de la suprafata pielii cat si a celulelor moarte care blocheaza porii si duc la aparitia acneei. Eliminand aceste celule contribuim la ameliorarea procesului de oxigenare a pielii, tenul ramanand astfel catifelat si luminos. Gomajul poate fi utilizat atat iarna pentru a reda stralucirea pielii cat si vara pentru a pregati cum se cuvine pielea pentru bronzare.